Tenk så deilig å kunne få alle dagligvarene du trenger levert rett hjem på døra! Det kan du nå!

For noen måneder siden åpnet Marked.no. Det er en dagligvarebutikk på nettet, hvor du altså kan sitte hjemme å skrive inn dine bestillingslister for så å få dagligvarene levert hjem på døren. Eller, hvis du som meg bor litt for lite urbant til å få hjemlevering, kan du plukke opp maten på et av utleveringsstedene deres. Her får du oversikten over hvor de leverer og hvor de har utleveringspunkter. Du trenger ikke en gang å gå ut av bilen på utleveringsstedene. De plasserer posene dine bak i bagasjerommet. Jeg får skikkelig herlige amerikanske vibber hver gang! Hvem er vel bedre på drive-thru enn dem?

Jeg har et kommersielt samarbeid med Marked.no, så du kommer til å se mer om dem på bloggen fremover. For de av dere som følger meg på Snapchat (du finner meg der som – frutimian) kan du kanskje huske at jeg var i Lofoten like før jul for å lete etter torsken. Da var Ina fra matbloggen Mat på bordet og jeg på filmtur. Filmene kommer både her på bloggen og på Marked.no.

Mat på bordet og Fru Timian i Lofoten

Vi kom oss aldri ut på en fiskebåt, til det var det litt for ruskete vær, men vi fikk iallfall treffe flere supre fiskeleverandører.

 

136-rec-2

Noen av mine mest populære oppskrifter ligger nå også ute på Marked.no – og flere kommer. Inne i de oppskriften kan du også bestille alle de råvarene du trenger for å lage retten, brødet eller kaken. Du kan se mer her og her.

 

313-rec-1

Du kan også bestille matkasser med middager på Marked.no. De har tre ulike kasser å velge mellom. Sjekk det ut her.

Har du lyst til å sjekke ut hvordan det fungerer, får du gratis hjemlevering (innenfor de områdene de har hjemlevering) og kr 200 i rabatt på første kjøp nå!

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Marked.no. 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *