Tusen takk til alle dere som har sendt inn deres beste olivenoljetips! Det har kommet inn veldig mange tips på Instagram, bloggen og på mail!

Jeg skulle jo gjerne kunne delt ut 50 kurver fulle av gode olivenprodukter fra Gaea – så mange gode tips som har kommet – men et valg har jeg måtte ta, så her kommer de 5 utvalgte svarene:

gaea

Astrid Eng Johansen – Del sitroner i skiver. Legg de på et glass sammen med maldonsalt, dill evt. andre uter og hele hvitløksfedd. Hell på god olivenolje. Sett på tett lokk og la den stå i 2 dager før du bruker oljen i salater, på partypoteter, reker og skalldyr, kylling og fisk. Sitronskivene kan også brukes.

Sylvia Nordskar – Havregrøt/byggrynsgrøt toppet med extra virgin olivenolje, havsalt og nykvernet pepper. Denne varianten gir deg alt du trenger før en lang treningsøkt eller jobbdag, og den er super sunn og raskt tilberedt!

Borgny – Lag variantar av den tsjekkiske hermelinosten (innlagt ost) av osterestar.
Feks:
3 dl smaksrik fastost, riven
50 g kremost (for eksempel Philadelphia)
50 g fetaost
2 kryddermål salt
2 ts knust rosepepar
1 ss rosmarin (frisk)
2 ts grøn pepar
0,5 ts grovt knust svart pepar
0,5 dl fersk persille, hakka
2 dl olivenolje
1 fedd kvitløk, hakka
1 ss sitronsaft
Bland saman osten. Form den til runde kuler som du trykkjer litt flate.
Bland krydder, persille, ost, olivenolje, hakka kvitløk og sitronsaft i ei glaskrukke. Legg gjerne i ein kvist rosmarin. Legg ostebollane i glaskrukka saman med krydderolja.
La det avkjølast (i kjøleskåp) i minst 6 timer. Server osten med friske tomatar og brytebrød.

rirri07 – En god olivenolje er et Must når du skal lage pesto. Det er superenkelt og raskt å lage – og så blir det så innmari mye bedre enn de man kjøper i butikken! Fersk basilikum(1 plante), 1,5 dl god olivenolje, et fedd hvitløk, 1 dl revet Parmesan og 1 dl. Pinjekjerner. Litt salt/pepper og litt fersk chili for de som ønsker det. Helt fantastisk godt!

fabstylish – Til leppeskrubb! Bare blander med sukker,det blir veldig bra

Gratulerer så mye! Dere kan vente dere en veldig deilig pakke i posten!
Jeg tar kontakt for å få fullt navn og adressene deres!

 

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Haugen-Gruppen. 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *