Her kommer det flere matpakkeforslag, folkens! Og ikke bare ett, men to, særdeles enkle matpakketips.

Hjemme hos oss har ungene smurt matpakken sin selv i mange år! Erfaringsmessig er det større sjanse for at matpakken blir oppspist når de lager den selv enn når mor tidlig på morgenen prøver å tolke noen mumlende, halvtrøtte svar på hva de ønsker å ha i matpakken. Så jeg nøyer meg med å smøre min egen matpakke. Og så tenker jeg at det får det være mitt ansvar å sørge for at det er gode råvarer tilgjengelig å lage matpakke av.

Vi tre som bruker å smøre matpakke, har litt ulike preferanser for hva vi liker å ha i matpakken. Men alle er vi enige om at der er fint å se noen friske farger når matboksen åpnes.

Dette blogginnlegget er skrevet i samarbeid med Haugen-Gruppen, som er importør av mange kjente og kjære merkevarer, deriblant Ryvita, Mestermacher og Green Choice, som jeg bruker her.

Begge de to Ryvitatypene som jeg bruker her er grove, nøkkelhullsmerkede knekkebrødtyper. Peanøttsmøret inneholder hele 99,3 % peanøtter, og er akkurat passe kornete i konsistensen, etter min smak.

Skivene av proteinbrødet fra Mestermacher ser jammen tynne, og nesten litt unnselige ut, men de er skikkelig mettende. Brødet har en mild og rund smak.

Du kan se alle matpakkeforslagene jeg har på bloggen her!

matpakke-med-peanottsmor-og-knekkebrod

Matpakke 1
grovt brød med Green Choice peanøttsmør
Ryvita rugknekkebrød med sesam, bordmargarin, ost og agurk
noen blåbær

For å beholde knekkebrødene sprø helt fra morgenen og frem til lunsj, bruker jeg å ta med bordmargarinen klemt fast inni et brettet mellomlagspapir og osteskivene og agurkskivene pakket hver for seg i litt plastfolie.

matpakke

Matpakke 2
Mestermacher proteinbrød med bordmargarin, ost, skinke, tomat og noen grener frisk timian
Ryvita flerkornsknekkebrød med bordmargarin, ost og eple

matpakke-med-ryvita-og-proteinbrod

 

 

 

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid  jeg har med haugen-Gruppen. 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *