Ukemeny for uke 35

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 35

Hei godtfolk! Straks ny uke og klart for en ny ukemeny! Jeg får stadig tilbakemeldinger fra dere lesere om at dere har laget middager, kaker, desserter og gjærbakst fra oppskriftene mine, og da blir jeg så glad! Det er utrolig moro å se alle de kommentarene og bildene som dere sender eller legger ut i de forskjellige sosiale mediene! Tusen takk for alle tilbakemeldinger! Fortsett veldig gjerne med det!

En av forrige ukes store oppturer, var den store responsen på livefilmingen min på Facebook! Så masse seere! Jeg filmer live på både Fru Timians facebookside og på en Facebookside som heter «Kreative ideer» hver mandag kl 15! Om du ikke har tid til å se filmene direkte, finner du dem her!

Du er også hjertelig velkommen til å følge meg på Instagram, Instagram Stories og Snapchat. Du finner meg som Fru Timian alle steder 🙂

Så til uken som kommer! Jeg håper du finner mye du har lyst til å lage her! Ønsker deg en strålende fin uke og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 28. august – Laksemiddagen som hele familien elsker

En herlig laksemiddag med pasta som du lager fiks ferdig på 20 minutter!

 

Tirsdag 29. august – Lettvint pølsegryte

Dette er virkelig en superpoppis middag hjemme hos oss. Jeg bruker bestandig å lage litt stor porsjon, for den er helt topp å varme opp til kveldsmat igjen for sultne tenåringer!

 

Onsdag 30. august – Lettvint squash- og tomatsuppe

Dette er rett og slett en knallgod suppe! Masse god smak, supersunn og kjempelettvint å lage!

 

Torsdag 31. august – Saftig torsk i spekeskinke

Når du surrer torskefiletene i skinke på denne måten, får du supersaftig fisk.

 

Fredag 1. september – Vegetarkaker med squash og ost

Disse vegetarkakene er skikkelig gode, og de er også fine å fryse ned, så lag gjerne en stor porsjon når du er igang.

 

Lørdag 2. september – Saftig biff med hasselbackpoteter og rødvinssaus

Vi går en en skikkelig staselig middag i dag! Herlig saftig biff med veldig godt tilbehør. Stek biffen din med omhu sånn at den blir perfekt stekt! Klikker du deg inn her, kan du se et eget blogginnlegg om hvordan du steker biffen for å få den aller best! (dra pilen frem til 6.11 ut i filmen for å komme til der vi steker biffen)

 

Søndag 3. september – Supergod grønnsaksgrateng med kylling til

Elsker middager som i stor grad kan lages ferdig i stekeovnen!

Om du ikke har de samme grønnsakene som meg, så la det ikke forhindre deg i å lage en supergod grateng. Bruk denne oppskriften som en veileder – ikke fasit!

 

Ukens kake – Plommekake med hvit sjokoladesaus

Har du plommer i hagen, eller er du klar for å gå på slang? Dette er en skikkelig digg kake som er perfekt å lage hvis det kommer besøk en kveld, eller rett og slett fordi det er helg!

 

Ukens gjærbakst – Hjemmelagde wienerbrød

Herlighet! Dette er bare så utrolig godt! Hjemmebakte wienerbrød! Det tar litt tid å lage, de skal sies! Så må det i samme åndedrag sies at det er verdt hvert eneste minutt!

 

En riktig god uke til deg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon