Ukemeny for uke 42

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 42

Da er det straks klart for en ny uke, folkens! Jeg tenker å ta en runde gjennom kjøleskapet og skuffer og skap denne søndagen for å få oversikten over hva jeg har å bruke den kommende uken og hva som trengs å handles inn. Det er egentlig en god søndagsvane! Har du råvarer liggende som ikke står i noen av oppskriftene under, men som du tenker passer inn allikevel, så bytt for all den ut og bruk opp det du har.

Jeg synes det er skikkelig mye god mat i denne ukemenyen og det håper jeg du også synes!

En riktig god uke til deg! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 16. oktober – Stekt laks med saftig couscous

Steker du laksen på samme måte som jeg gjør her, får du et supersaftig resultat. Her i huset elsker ungene denne middagen!

 

Tirsdag 17. oktober – Spagetti med kylling, hvitløk og paprika

Når mat er både lettvint og god, er jeg fornøyd! Ofte er jo det de to viktigste kriteriene til en hverdagsmiddag.

 

Onsdag 18. oktober – Stekt svinefilet med sursøt saus

Det å lage sin egen sursøte, tomatbaserte saus, tar nøyaktig 4 minutter, hvor 3 av minuttene er fullstendig uten arbeid, så her er det bare å skride til verks!

 

Torsdag 19. oktober – Torsk med pesto i filodeig

Dette er min nye favorittmiddag! Herlighet, dette er bare så utrolig godt! Husk å kjøp med deg flere pakker med filodeig hvis du er i nærheten av en innvandrerbutikk eller en annen butikk som selger filodeig. Den holder seg i evighet i fryseren! Får du ikke tak i filodeig, kjevler du ut og bruker butterdeig istedenfor. Den skal ikke pensles med smør mellom lagene, men kjevles ut så tynt som du greier og pakkes rundt fisken.

 

Fredag 20. oktober – Italiensk pizza med tynn bunn

Nystekt pizza, fredagskveld, Nytt på nytt på TV og et glass rødvin! Jeg er klar!

 

Lørdag 21. oktober – Arvekyllingen

Av alle de over 1.950 oppskriftene jeg har liggende ute på bloggen, er denne – uten tvil – den mest populære! Dette er middagen som lages til alle mulige anledninger!

 

Søndag 22. oktober – Cannelloni med spinat og grønnkål

Dette synes jeg er skikkelig snadrete mat! Lasagneark rullet rundt en salig blanding av spinat, grønnkål, kremost og parmesan. Smakssatt med en akkurat passe mengde hvitløk. Mmmmm. Deilig!

 

Ukens kake – Plomme- og bjørnebærpai

Til alle de tusen som elsker rabarbrapaien min, kan jeg friste med å si at dette er den samme oppskriften, bare med annet fyll! Her er rabarbra byttet ut med sesongens plommer og bjørnebær. Du kan også bruke epler, hvis det frister!

 

Ukens gjærbakst – Kjapt brød med bær og nøtter

Egentlig passer jo ikke dette brødet inn under denne overskriften, for jeg bruker ikke gjær, men jeg sniker den inn her allikevel!

 

En god uke til deg!

2 kommentarer til “Ukemeny for uke 42”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon