Det er straks klart for en ny uke, og dette tror jeg kommer til å bli en strålende fin uke! Har du noen spennende planer for uken som kommer? Jeg gleder meg til en ganske så normal arbeidsuke. Det er jo ganske deilig med dem også. Å bare være helt i gjenge!

Som vanlig er det litt av hvert å finne i ukemenyen, både fisk, vegetar, hvit kjøtt og rødt kjøtt. I tillegg til litt bakst. Min matfilosofi er riktig enkel: Litt av det meste. Da trives iallfall jeg best. Håper du finner oppskrifter du har lyst til å tekste ut!

Ønsker deg en riktig så god uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 23. oktober – Brokkolisuppe

Det er masse god smak i denne brokkolisuppen! Her er det både løk, hvitløk, gulrot, brokkoli og creme fraiche som er med på å gi en fyldig og fin smak til en kjapp supper!

 

Tirsdag 24. oktober – Seigryte med safran og grønnsaker

Enkel, god og billig! Tre gode egenskaper for en tirsdagsmiddag!

 

Onsdag 24. oktober – Pastagrateng med bacon og brokkoli

Pasta og smeltet ost er én av disse kombinasjonene hvor du kjenner at smilebåndet automatisk rykker oppover noen grader når du spiser det. De er virkelig som skapt for hverandre!

 

Torsdag 25. oktober – Mexikansk gryte med ris

Mexikansk gryte er jo en skikkelig god, gammel slager, som jeg husker jeg var overlykkelig over å få servert i barndommen. Dette er en kjapp hverdagsvariant!

 

Fredag 26. oktober – Kylling og grønnsaker i stekepannen

Brunstekte kyllingbiter med sprøtt skinn sammen med gode Middelhavsmaker! Nam! Dette er skikkelig comfort food!

 

Lørdag 27. oktober – Familiepizza i langpanne

En sikker vinner i de fleste sammenhenger: hjemmelaget pizza!

 

Søndag 28. oktober – Gratinert torsk og fennikel

Torsk og fennikel passer veldig godt sammen smaksmessig! Milde i smaken begge to, bare på hver sin måte. Her får de følge med en skarp basilikumpesto, som gjør dette til en herlig rett!

 

Ukens kake – Napoleonskake

Klassikeren som bestandig slår an!

 

Ukens gjærbakst – Kanel- og rosinbrød

Når du skjærer i dette nybakte kanel- og rosinbrødet, kommer det rennende en tynn liten kanelsukkerelv ispedd rosiner. Kan du tenke deg noe bedre? Det er som skapt til et skikkelig kaffeslabberas!

 

En god uke til deg!

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *