Ukemeny for uke 45

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 45

Tenk folkens, vi er klare for uke nummer 45 i år! Herlighet, så utrolig fort dette året går!

Vi må ha litt god mat den uken som kommer også, synes du ikke det? Så her kommer mine forslag ti hva du kan servere til middag denne uken, en kake og noen skikkelig herlige hveteboller!

Ønsker deg en skikkelig fin uke, og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 6. november – Enkel og knallgod fiskeburger med søtpotetfries

Denne fiskeburgeren er superpopulær hjemme hos oss! Og så enkel som den er! Burgeren består rett og slett av stekte laksefileter, puttet inn i et hamburgerbrød. Så rører jeg sammen en rømme- og sennepsdressing på 30 sekunder. Her har jeg også laget søtpotetfries. Om det skulle føles litt vel omfattende ut på en mandag (det er ganske fort gjort, men allikevel) så finner du søtpotetfries i frysedisken i butikken.

 

Tirsdag 7. november – Kjapp risgryte med kalkunfilet

Denne oppskriften vet jeg er veldig populær hos mange av mine lesere. Har du prøvd den? Her bruker jeg kalkunfilet i risgryten, men du kan veldig gjerne bruke kyllingfilet også!

 

Onsdag 8. november – Potetsuppe med basilikumolje

Å lage suppe fra bunnen av, er faktisk riktig så kjapt å gjøre. Godt er det også! Her freser jeg opp smaken med en basilikumolje, som er frisk basilikum, hvitløk og olje kjørt sammen. Nam!

 

Torsdag 9. november – Pasta med pesto og to sorter pølse

Jeg er særdeles svak for hverdagsmiddager pakket full av smak og som er både kjappe og enkle å lage. Hverdagene for de fleste av oss er jo sånn at vi ikke har masser av tid til å lage middagen. Innimellom føler jeg at det kreves et forrykende tempo for å rekke å lage middagen etter at jeg kommer hjem fra jobb og før vi løper videre.

 

Fredag 10. november – Herlig rekesmørbrød

Lyst på litt kos med å skrelle reker og spise sammen med loff, majones og dill? Å, det er jo så godt! Jeg bruker å lage en kjapp dressing til mine rekesmørbrød. Godt!

 

Lørdag 11. november – Baconsurret kylling fylt med mozzarella

Kombinasjonen kylling og bacon er både velkjent og velbrukt. Og det med god grunn! Den er jo rett og slett skikkelig god. Her lasser jeg i tillegg på med mozzarella, så da måtte det jo bli en slager.

 

Søndag 12. november – Biffgryte med rød curry og spinat

Dette er en veldig lettvint og kjapp biffgryte. Perfekt på de dagene hvor du har lyst på en skikkelig god gryte, men ikke har tid til å vente på at grytekjøttet skal koke seg mørt. Har du bedre tid, kan du gjerne bytte ut biffkjøttet med grytekjøtt, og gi hele gryten 3-4 timers koketid.

 

Ukens kake – Honningkake med sitronglasur

En perfekt kake å bake når du bare har lyst til å bake kake uten egentlig å ha noen spesiell anledning den skal serveres og spises på. Jeg slår herved et aldri så lite slag for ettermiddagskaffen!

 

Ukens gjærbakst – De aller beste hvetebollene

Denne oppskriften er kjempegod! Bollene blir superluftige og gode og knallgode! Oppskriften er dessuten et veldig godt utgangspunkt for å bare all mulig annen søt gjærbakst også.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon