Førstkommende mandag skjer det spennende ting her i matverkstedet mitt! Da utvider jeg livesendingen min til å bli en skikkelig lang julesending med tilberedelse og steking av ribbe, koking av ertestuing, rødkål, surkål og brun saus. Og det blir riskrem med knallgod rød bærsaus til!

Det blir rett og slett en sending hvor jeg lager full julemiddag, minutt for minutt!

Jeg håper du vil titte innom noen ganger eller rett og slett ta med deg nettbrettet, telefonen eller datamaskinen og følge hele sendingen. Jeg lover god stemning! Dette tror jeg kommer til å bli skikkelig moro!

Her kommer linker til de ulike oppskriftene jeg bruker i sendingen!

Ribbe med rødkål og brun saus

Surkål – jeg bruker karve i dag, det står ikke i denne oppskriften

Ertestuing

Riskrem med knallgod bærsaus

Her er tidsskjema for sendingen!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *