Ribbe med sprø svor og fullt tilbehør, samt riskrem og rød saus, minutt for minutt
Forrige mandag hadde jeg en skikkelig utvidet livesending på Facebook, for da lagde jeg full julemiddag med tilbehør og dessert, minutt for minutt!
Her var det tilberedelse og steking av ribbe, koking av ertestuing, rødkål, surkål og brun saus. Og det var riskrem med knallgod rød bærsaus til!
Sendingen tenker jeg også er fin å se på i ettertid for deg som kanskje skal lage ribbe for første gang, eller som kjenner at det er kjekt å bli geleidet steg for steg.
Litt lenger ned i innlegget her, får du derfor full handleliste over alt du trenger til denne middagen. Med alle ingredienser på plass er det bare å sette på filmen og starte kokkeleringen sammen med meg! Sendingen varer i 3 timer og 30 minutter.
Klikk deg inn til sendingen her! (sendingen er sponset)
Her kommer linker til de ulike oppskriftene jeg bruker i sendingen!
Ribbe med rødkål og brun saus (sponset link)
Tyttebærsyltetøy (Jeg lager ikke tyttebærsyltetøy på sendingen)
Her er tidsskjema jeg hadde for sendingen. Da vet du hvilken rekkefølge jeg lager ting i, dersom du klikker deg litt framover i sendingen.
Her er handleliste for hele måltidet.
I tillegg til det opplistede under, trenger du salt, pepper, olje
[recipe]
hjelp 🙂 får ikke opp videoen 🙂 Trine
Hei Trine!
Den filmen ligger også ute på Facebooksiden min. Du finner en banner på FB-siden der det står «videoer» og der ligger den – du må scrolle deg litt nedover 🙂