Julegavetips til hjemmekokken

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Julegavetips til hjemmekokken

Denne høsten har jeg hatt et samarbeid med Victorinox. Victorinox lager kvalitetskniver til en skikkelig bra penge, så det var lett for meg å takk ja til dette samarbeidet da de spurte.

Den første kniven jeg kjøpte meg, da jeg flyttet hjemmefra, var en Victorinox og siden det har jeg kjøpt mange flere også, som jeg har både hjemme på kjøkkenet og her på verkstedet mitt.

Så, har du noen som er glad i å lage mat på julegavelisten din, kan det være kjekt å sjekke ut Victorinox sine kniver!

Det er noen huskeregler som er fine hvis man ønsker å holde knivene skarpe og fine! Vask kniven i vann og såpe så snart den er brukt – ikke putt den i oppvaskmaskinen. Heng kniven enten på en magnetstripe på veggen eller legg den i en knivboks – ikke legg den i kjøkkenskuffen sammen med mange andre kniver, og slip den med et jern eller en liten knivsliper med jevne mellomrom.

Jeg har fremdeles en konkurransen på Facebook hvor jeg trekker ut en vinner som får en pakke med et utvalg Victorinoxkniver tilsendt. Skroll deg litt nedover Facebooksiden min, så finner du den. Vinneren trekkes ut i morgen, 13. desember!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon