10 på topp middager i 2017

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

10 på topp middager i 2017

Det er på tide å oppsummere året med 10 på topp-lister! Nytt av året er egne lister for middager, gjærbakst og for kaker og desserter!

Her er de ti mest populære middagsoppskriftene i 2017! Arvekyllingen holder stand på førsteplas i år også, som i fjor og året før der igjen.

Jeg har også laget lister over de ti mest besøkte kake- og dessertoppskriftene og de ti mest besøkte gjærbakstoppskriftene i 2017!

1. Arvekyllingen

Favoritten er på førsteplass på listen for tredje året på rad!

 

2. Pølsegryte i en kasserolle

Veldig morsomt at en nykommer kom seg opp på andreplass på listen. Denne vet jeg at har blitt en kjær og fast hverdagsfavoritt hos mange!

 

3. Årets beste grønnsakssuppe, minestrone

Her er også en traver som går jevnt og trutt på bloggen. Med unntak av julaften, kanskje, er det nok lesere inne på denne oppskriften hver eneste dag! Og det er jo ganske kult å tenke på.

 

4. Langpannekake med bacon

Dette er en stor favoritt hos både barnefamilier og besteforeldre, som får barnebarn på besøk! Både unger og voksne elsker denne langpannen.

 

5. Hjemmelaget lasagne

Jeg vet at veldig mange av mine lesere er veldig glad i å invitere venner på middag og hyggelig selskap i helgene, og da er det poppis å servere hjemmelaget lasagne. Jeg kan iallfall se at denne oppskriften er skikkelig populær hver eneste helg.

 

6. Arvekyllingen med en vri

På samme måte som arvekyllingen holder stand, holder søsteroppskriften seg på ti på topp-listen den også.

 

7. Baconsurret kylling fylt med mozzarella

Da jeg la ut denne oppskriften spådde jeg at den skulle bli en slager, og det har den virkelig blitt! Moro! Jeg elsker det når jeg får så mange hyggelige tilbakemeldinger fra dere når når lager mat fra bloggen!

 

8. Tante Torhilds kyllingform

Kylling tilberedt i en form sammen med en form for saus er og blir skikkelig populært, og det er jo ikke så rart, godt som det er! Denne oppskriften har vært servert i familieselskaper hos oss i maaange år og er fremdeles like populær.

 

9. Fredagstaco med hjemmelaget tacokrydder

Vi er en fredagstaco-nasjon, så da er det jo rett og rimelig at en tacooppskrift kommer seg med på denne listen også!

 

10. Pai med ost og skinke, quiche

I og med at jeg er en stor paielsker selv, er det moro at det er med en paioppskrift på topplisten også. Dette er en veldig, veldig god pai!

Takk for følge i år! Håper dere blir med meg også i 2018!

2 kommentarer til “10 på topp middager i 2017”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon