Varmt osteknekkebrød

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Varmt osteknekkebrød

Dette er en genial oppfinnelse, folken! Hver eneste morgen, mandag til fredag, lager jeg varmt osteknekkebrød med grovt knekkebrød og havregrynsgrøt til frokost til gjengen!

Varmt osteknekkebrød, eller knekkebrødpizza, som jeg kaller det, er like enkel som den er genial. Skikkelig godt på smak og kjapp og enkel å lage. Og den holder seg akkurat passe sprø når den er ferdigstekt også. Jeg bruker å røre sammen en skål med tomatsaus sånn at jeg har i flere dager. Sausen holder seg fint i kjøleskapet. Da er det bare å smøre den utover knekkebrødene, legge over en skive eller to med hvitost og kanskje et lite dryss med tørket oregano på toppen, før jeg setter dem i stekeovnen i noen minutter.

Jeg er en stor tilhenger av å spise en skikkelig frokost! Jeg tenker at en god frokost får hele kroppen igang. Både hodet og muskulaturen trenger en ordentlig start på dagen for å få en energiboost som varer til lunsj.

Oppskrift på knekkebrødpizza

til 1 person

3 tynne, grove knekkebrød
2 ss tomatpuré
1 ss vann
1 ts tørket oregano
3 skiver hvitost, gjerne en smaksrik variant

Sett stekeovnen på 225 grader varmluft.

Rør sammen tomatpuré, vann og halvparten av den tørkede oreganoen. Fordel tomatsausen over knekkebrødene og legg over en skive med ost. Dryss over resten av oreganoen.

Stekes i ca. 3 minutter til osten har smeltet.

 

2 kommentarer til “Varmt osteknekkebrød”

    • Hei Anders!
      På bildet her, tror jeg at jeg bruker Ryvita, men jeg har laget det med veldig mange ulike knekkebrød. Helst ganske tynne knekkebrødvarianter. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon