Noen bilder Vixen Influencer Awards

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Noen bilder Vixen Influencer Awards

Så ble det ingen seier på meg på Vixen Influenser Awards i år heller. Shit au! Jeg får satse på å komme meg til finalen igjen til neste år og at alle gode ting er 4! He he he!

Jeg hadde allikevel en veldig hyggelig kveld, og her kommer noen bilder. Alle bildene har jeg lånt fra Vixen sine egne sider! Du kan se enda flere bilder fra kvelden her!

Coverbildet er med tre av oss matbloggerne som var i finalen: Ina-Janine Johnsen fra Mat på bordet og Trine Sandberg fra Trines matblogg.

Brilleprøving sammen med Mr. Per Sundnes. En forholdsvis munter seanse.

Øystein var med på utdelingen også. Det var veldig koselig. Her er vi sammen med Per og Sara Lossius som driver podcasten med samme navn.

Festen var på Grand Hotel!

Mona B. Rise var kveldens konferansier. For ei dame!

Det var ganske mye bråk omkring Vixen før kvelden, og jeg har fulgt debatten. Har vært enig i noe, og sterkt uenig i annet. Jeg synes det ble en veldig fin festkveld med mange gode vinnere, og ikke minst gode taler.

Det er tross alt veldig mange som driver blogg og annet tilsvarende – på Instagram, YouTube og SnapChat – som er kjempefinke, gode forbilder og rollemodeller og som har vettet i behold. Og det var alle disse som preget listen over finalister denne kvelden.

Ida Gran Jansen vant matbloggkategorien.

Trine vant prisen for årets Bloggbusiness!

Marna, som er Komikerfrue, vant prisen for Folkets Favoritt! Den eneste prisen som bare blir avgjort av folkets stemmer.

 

2 kommentarer til “Noen bilder Vixen Influencer Awards”

    • Takker og bukker Anja! Beklager at svaret kommer så sent. Meldingen din hadde havnet i spam-boksen – og der skulle den jo ikke ligge 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon