Min egen krydderserie!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Min egen krydderserie!

For de av dere som følger meg i andre sosiale medier enn bare her på bloggen, kommer det nok ikke som noen overraskelse at jeg akkurat har gitt ut min egen krydderserie. Til det har Instagram- og SnapChat-feeden min vært litt for full av krydderbilder i det siste.

Nå har det altså skjedd! Forrige lørdag hadde Fru Timians krydderserie lansering hos Fru Blom i Rakkestad! Og hvilken fest det ble! Krydderet gikk unna i et voldsomt tempo og jeg fikk utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger på både flaskene, etikettene, hvordan krydderene ser ut og, ikke minst, hvordan de smaker. Selv om jeg egentlig var helt supersliten, føltes det som jeg svevde sånn ca. 10 cm over golvet hele dagen!

Jeg har jobbet med dette krydderprosjektet siden tidlig i våres. Egentlig litt lengre enn det også, men det var i våres at ting begynte å konkretisere seg litt. Og da tenkte jeg at jeg skulle få ut mine første krydderier like etter sommerferien, men så er det jo sånn at ting tar tid! Desperat mye tid også innimellom. Men, jeg tror egentlig at det har vært greit også. For ting trengs å modnes i hodet også, og det er slettes ikke sikkert at jeg hadde vært like fornøyd med det jeg hadde levert om det hadde tatt kortere tid.

Jeg er superstolt over det jeg har fått ut på markedet nå. Synes det har blitt så bra! Kjempegode smaker og fine farger, og så fikk jeg akkurat så fine etiketter som jeg hadde sett for meg. De synes jeg er aldeles smashing!

Foreløpig har jeg lansert 10 ulike krydder- og saltblandinger. Så vil det helt sikkert komme til noen senere, og kanskje noen vil forsvinne. Det er det kundene som bestemmer etterhvert.

Etterhvert kommer det en egen side her på bloggen med oppskrifter hvor jeg bruker krydderne. Det kommer garantert ikke på denne siden av jul. Men satser på at jeg skal få det opp på nyåret. Da håper jeg også at jeg skal rekke å få solgt til flere butikker, sånn at dere kan få kjøpt krydderne der dere bor. Og, så kommer jeg nok kanskje også til å selge dem via nettbutikk. Men, det har jeg ikke hatt kapasitet til å tenke noe mer enn tre tanker på ennå.

Klikk deg inn her for oversikt over hvor du får kjøpt krydderet!

Her kan du se alle flaskene og de ulike sortene!

 

8 kommentarer til “Min egen krydderserie!”

    • Hei Liv-Gunhild!
      Det er salt i alle de krydderblandingene jeg har pr i dag – med unntak av pepperblandingen 🙂

  1. Hei
    Håper de kommer i nettbutikk siden de ikke er å få kjøpt i nærheten her jeg bor.
    Masse lykke til,ser så fine og spennende ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon