Ti på topp middager i 2018

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ti på topp middager i 2018

Det er romjul og på tide å oppsummeret bloggåret 2018! Også i år har det vært en bra bloggår for meg. Jeg har massevis av faste følgere i alle mine sosiale kanaler, og det kommer stadig nye til. Jeg er supertakknemlig overfor alle som bruker bloggen, klikker, skriver, sender bilder og er engasjerte i det som skjer.

I år, som i fjor, har jeg laget tre 10 på topp-lister for bloggen. Èn for de ti mest leste kake- og dessertoppskriftene, én for de ti mest leste gjærbakstoppskriftene og én for de mest populære middagsoppskriftene. Jeg starter med den siste – altså middagsoppskriftene.

Dette er de ti mest leste middagsoppskriftene på Fru Timian i 2018!

1 – Arvekyllingen

Arvekyllingen troner på topp i år også! Den har virkelig etablert seg og hver eneste uke får jeg bilder, mailer og kommentarer fra dere lesere om at dere har spist Arvekyllingen. Ut fra hva jeg hører fra dere, passer den til alle anledninger!

 

2 – Pølsegryte i en kasserolle

Kjappe og gode hverdagsmiddager er skikkelig populært her på bloggen og denne one-pot-middagen har blitt en stor favoritt hos mange på kort tid!

 

3 – Langpannekake med bacon

En stor barnefavoritt dette – langpannekaken med bacon på toppen! Har du prøvd den ennå?

 

4 – Årets beste grønnsakssuppe – minestrone

Elsker middager som er supergode og supersunne og som hele familien elsker! Dette er virkelig en sånn middag!

 

5 – Hjemmelaget lasagne

Nesten hver gang jeg spør hjemme om hva de har lyst til å spise til middag, kommer lasagne opp som et forslag. Det er jo så godt! Jeg bruker nesten bestandig å lage dobbel porsjon lasagne, så har vi til dagen etterpå også.

 

6 – Tante Torhilds kyllingform

Denne er en stadig tilbakevennende storfamiliefavoritt hos oss!

 

7 – Baconsurret kylling fylt med mozzarella

Det må jo bli godt når man har kombinasjonen smeltet mozzarella, saftig kyllingkjøtt og salt bacon! Og med de potetene til – ja, da vet du at det er stor sannsynlighet for at dette blir en slager!

 

8 – Arvekyllingen med en vri

Arvekyllingen med en vri har også vært på favorittlisten i flere år. Husk at du kan teste ut varianter selv også. Du kan gjerne tilsette litt mer chili hvis du vil ha litt mer styrke i maten.

 

9 – Stifado, gresk kjøttgryte (sponset link)

Første gangen denne greske kjøttgryten er med i ti på topp-listen! Og hjertelig velkommen opp til den! Elsker stifado og det vet jeg at det er veldig mange av dere som gjør også.

 

10 – Laks med pasta og grønnsaker

Nok er lettvint og god hverdagsmiddag på listen. Her lager jeg den geniale ostesausen som det tar nøyaktig 30 sekunder å lage og som jeg bruker i en mengde pastaretter.

Håper du slår følge i 2019 også! Blir spennende å se hvilke middager som blir med på ti på topp-listen da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon