Hei godtfolk! Da er det straks klart for en ny uke igjen! Fy flate hvor fort disse ukene går! Jeg har rukket å være i Italia siden forrige ukemeny kom ut og jeg har definitivt rukket å spise masse god mat! Og nå er jeg klar for å spise deilig mat i uken som kommer også!

Håper du også synes maten i ukemenyen ser så god ut at du har lyst til å lage og spise! Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 27. mai – Fiskeburger med søtpotetfries

Fiskeburger laget på denne måten er en stor favoritt hjemme hos oss! Det er superenkelt og kjapt å lage og veldig godt å spise!

 

Tirsdag 28. mai – Tyrkisk rissalat

La meg skynde meg å si det: det går veldig fint å bruke vanlig hvit ris – eller fullkornsris – til denne salaten også! Massevis av gode smaker blir det samme hva!

 

Onsdag 29. mai – Kjøttdeiggryte – one pot-middag (sponset link)

Aldri en uke uten en one pot-middag eller to!

 

Torsdag 30. mai – Fiskeposer med laks og torsk

Disse fiskeposene er kjempefine å legge på grillen når det er grillvær og akkurat like fine å putte i stekeovnen når det er det som passer best!

 

Fredag 31. mai – Stekte kyllingbryst med aspargesbønner og mais

Saftig kylling med enkel og god saus og aspargesbønne!

 

Lørdag 1. juni – Bconsurret kylling fylt med mozzarella

Dette er bestandig en stor favoritt å servere, og det vet jeg at det er mange av dere som synes også!

 

Søndag 2. juni – Kalvestek med brun saus og glaserte gulrøtter

Vi går for en god, gammel klassiker denne søndagen! Bruk gjerne et steketermometer når du steker steken, så har du full oversikt over kjernetemperaturen også!

 

Ukens kake – Verdens beste rabarbrapai

Det er heldigvis rabarbratid igjen og da er det jammen meg på tide å finne frem denne herlige slageren igjen også!

 

Ukens gjærbakst – Gulrotbrød med grovt mel og honning

Dette er altså ikke gjærbakst, men ettersom det er et brød, tar jeg det med her allikevel. Og så er det jo så godt!

 

En god uke til deg!

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *