Nice& Rice Chips

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Nice& Rice Chips

Leter du etter et nytt snack denne sommeren? Som du kan kose deg med både søndag, mandag og tirsdag? Og som smaker så godt at det er nesten helt umulig å legge fra seg posen når du har åpnet den?

Ja, da skal du sjekke ut Nice &. Jeg bare ELSKER disse bakte rischipsene og jeg måtte spørre etter ekstra mange pakker når jeg skulle ta med meg fra min samarbeidspartner Haugen-Gruppen for å ta bilder av dem. For, jeg vet av erfaring at de forsvinner i et rykende tempo! Ha ha ha!

Jeg vet det ikke er ofte jeg har rene produkttips som dette her på bloggen, men med disse chipsene gjør jeg det veldig gjerne.

Nice & er altså bakte chips av ris som gjør dem glutenfrie og lave i fettprosent, og de har forholdsvis lavt saltinnhold. Og jeg liker det faktum at posene er sånn akkurat passe store når jeg får lyst til å snackse en kveld, ettersom jeg har en tendens til å hive i meg alt alene.

De kommer i 3 varianter!

Alle 3 smakene selges i Meny og i de fleste Spar, og Nice& Original med salt selges i Coop Mega.

PS! Jeg har en konkurranse gående både på Facebook og Instagram nå, hvor du kan vinne en hel eske med Nice&, så sjekk den gjerne ut! Det trekkes totalt 6 vinnere torsdag 27. juni. 

Nice& original med salt

Nice& med lime og pepper

Nice& med chili

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Haugen-Gruppen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon