Leter du etter et nytt snack denne sommeren? Som du kan kose deg med både søndag, mandag og tirsdag? Og som smaker så godt at det er nesten helt umulig å legge fra seg posen når du har åpnet den?

Ja, da skal du sjekke ut Nice &. Jeg bare ELSKER disse bakte rischipsene og jeg måtte spørre etter ekstra mange pakker når jeg skulle ta med meg fra min samarbeidspartner Haugen-Gruppen for å ta bilder av dem. For, jeg vet av erfaring at de forsvinner i et rykende tempo! Ha ha ha!

Jeg vet det ikke er ofte jeg har rene produkttips som dette her på bloggen, men med disse chipsene gjør jeg det veldig gjerne.

Nice & er altså bakte chips av ris som gjør dem glutenfrie og lave i fettprosent, og de har forholdsvis lavt saltinnhold. Og jeg liker det faktum at posene er sånn akkurat passe store når jeg får lyst til å snackse en kveld, ettersom jeg har en tendens til å hive i meg alt alene.

De kommer i 3 varianter!

Alle 3 smakene selges i Meny og i de fleste Spar, og Nice& Original med salt selges i Coop Mega.

PS! Jeg har en konkurranse gående både på Facebook og Instagram nå, hvor du kan vinne en hel eske med Nice&, så sjekk den gjerne ut! Det trekkes totalt 6 vinnere torsdag 27. juni. 

Nice& original med salt

 

Nice& med lime og pepper

 

Nice& med chili

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Haugen-Gruppen!

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *