Ti på topp middager i 2019

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ti på topp middager i 2019

Året er snart ferdig, og da er det tid for å oppsummere året som har gått! De siste årene har jeg laget tre ulike ti på topp-lister her på bloggen: de mest populære middagene, de mest populære kakene, dessertene og drinkene og den mest populære gjærbaksten.

Her er listen over de ti mest besøkte middagsoppskriftene på bloggen.

Finner du noen av dine favoritter her?

 

Arvekyllingen

Arvekyllingen ligger på topp i år også!

 

Pølsegryte i én kasserolle – one pot middag!

Ja, vi elsker disse herlige, lettvinte one pot-middagene! Denne er superenkel å lage og den bruker å bli elsket av både små og store!

 

Tante Torhilds kyllingform

Tante Torhild har virkelig gjort suksess med denne oppskriften sin! Den er servert i utallige familieselskaper hos oss, og det tror jeg jammen den er hos veldig mange andre også.

 

Hjemmelagd lasagne

Det er ikke mye som kan slå kosematfaktoren av en stor langpanne full av hjemmelaget lasagne! Selv om det bare er oss fire her hjemme som skal spise, lager jeg to langpanner – denne og denne vegetarversjonen – så har vi middag i to dager!

 

Langpannekake med bacon

Bestandig like poppis å servere denne langpannekaken med bacon! Går betraktelig fortere å lage enn en bunke med pannekaker også 😉

 

Arvekyllingen med en vri

Vil du ha litt mer smak på Arvekyllingen, er Arvekyllingen med en vri tingen å lage. Denne passer kjempegodt å lage både når det er noen få som skal spise og når det er en hel haug som skal sette seg rundt middagsbordet.

 

Baconsurret kylling fylt med mozzarella

Kombinasjonen kylling og bacon er både velkjent og velbrukt. Og det med god grunn! Den er jo rett og slett skikkelig god. Her lasser jeg i tillegg på med mozzarella, så da måtte det jo bli en slager.

 

Vårruller med kjøttdeig og grønnsaker

Vårruller er noe av det mest populære jeg kan servere hjemme hos oss! Hvis jeg sender en melding til ungene om at det i dag serveres vårruller, får jeg bestandig hjerter, tommel opp og store smilefjes tilbake! Og jeg må jo ærlig innrømme, at ingenting gleder en matlager mer enn når dette er tilbakemeldingen på maten!

Jeg bruker bestandig å lage minst dobbel porsjon sånn at jeg kan fryse ned – før fritering – til middag en annen dag også.

 

Stifado – gresk kjøttgryte

Drømmer du deg tilbake til sommerens Hellas-ferie eller planlegger du en tur dit, eller vil du bare ha en skikkelig god kjøttgryte, må du teste ut denne greske kjøttgryten!

 

Årets beste grønnsakssuppe!

Jeg er bestandig fullstendig lykkelig når jeg kan servere vakker mat som er bra for kroppen og som hele familien elsker! For det er jo ikke like enkelt bestandig å forene disse tingene.

Jeg kjenner jeg får lyst på en ny porsjon nå når jeg skriver denne saken og ser på bildene igjen. Det er noe med den renheten, smakene, vakkerheten som er fullstendig bedårende. Enig?

 

2 kommentarer til “Ti på topp middager i 2019”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon