Fem kjempegode nyheter fra Fru Timian

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Fem kjempegode nyheter fra Fru Timian

Å! Som jeg har gledet meg til å lansere disse fem NYHETENE! Dette håper og tror jeg kan bli salgsvinnere!
Det er tre TØRRE PESTOER og to BULJONGER! Og de er så gode!

Nå er det slutt på halvfulle glass med pesto som står i kjøleskapet og mugner!

Fru Timians nye pestoblandinger er tørre, og er derfor holdbar i nærmest evigheter. Ta så mye som du trenger, rør ut i kokende vann og la det svelle i to minutter før du rører inn god olivenolje. Genialt, spør du meg 🙂

Pestoene er også kjempefine å røre rett ut i rømme eller creme fraiche for å få en knallgod dipp.

Og det beste av alt: DE SMAKER SMASHING GODT!

Pestoen kommer i tre ulike varianter: Dillpesto, Tomatpesto og Chilipesto. Alle tre har lavt saltinnhold og er fulle av gode smaker!

Tomatpesto

Tomatpestoen er en skikkelig allsidig pesto som passer perfekt både til den klassiske pastaen med pesto, som en smaksforsterker i kjøttsausen, til en rømmedipp, til pizzabollene og mye mer. Blandes ut i kokende vann – la det svelle i 2 minutter – så god olivenolje eller rett i rømme/creme fraiche, alt etter hva du skal bruke den til.

Chilipesto

Chilipestoen er for den som liker maten litt fyrrig! Den er super å bruke som tilbehør til biff og fløtegratinerte poteter, på milde squashkaker og som en smaksforsterker i en fløtesaus. Også den blandes ut i kokende vann – la det svelle i 2 minutter – så god olivenolje eller rett i rømme/creme fraiche, alt etter hva du skal bruke den til.

Dillpesto

Dillpestoenpasser til all slags fisk – både stekt, kokt og røkt – til skalldyr, i omeletten og på kokte poteter. Også den blandes ut i kokende vann – la det svelle i 2 minutter – så god olivenolje eller rett i rømme/creme fraiche, alt etter hva du skal bruke den til.

Buljonger med masse god smak og lite salt!

Med buljonger i løs pulverform kan du selv veldig enkelt tilpasse akkurat hvor mye du vil bruke i de ulike rettene du lager.

Buljongene kommer i to varianter: Grønnsaksbuljong med løk, sopp, gulrot, grønnkål og spinat, og Umamibuljong med smak av steinsopp, tomat, løk og gulrot. Begge to har lavt saltinnhold sammenlignet med andre tørre buljonger. Se nærmere beskrivelse lenger ned!

Alle 5 nyhetene kommer i PET-bokser med skrulokk. Håpet er at dette vil bli en naturlig forbruksvare hos kundene sånn at omløpshastigheten vil være god.

Grønnsaksbuljong

Grønnsaksbuljongen er super å bruke i stort sett alle supper og sauser, og når du vil drikke en kopp god buljong på god, gammeldags måte! Buljongen har lavt saltinnhold (25,7 %) og kan derfor brukes rikelig. Ettersom den kommer i løs vekt er det enkelt å bruke akkurat så mye som du selv ønsker. De store grønnsaksbitene er med på å gi små smaksbomber i maten.

Umamibuljong

Umamibuljongen gir en fyldig og nærmest kjøttaktig smak til supper og sauser samtidig som den er vegetarisk. Den er perfekt å bruke når du skal lage nudelsuppe eller ramen, og blander du litt inn når du lager kjøttboller, blir smaken smashings! Buljongen har lavt saltinnhold (37 %).

Hvor kan du kjøpe disse godsakene?

Jeg har rundt 80 forhandlere rundt om i Norge og jeg håper alle av dem kommer til å ta dem inn! Her ser du oversikten over forhandlerne!
Og hvis de ikke har dem inne, er det bare én ting å gjøre: MASE 😉

Du kan også kjøpe dem direkte fra meg – da tilkommer det porto. Finn Fru Timian på Vipps (nr 505272) så ligger dem der. Pestoene blir klare for salg denne uka mens buljongene fremdeles lar vente på seg noen uker, men bestiller du på Vipps nå, sender vi så fort varene er inne.

Masse deilig mat

Det kommer til å komme masse deilige oppskrifter med disse godsakene på bloggen etterhvert. Jeg trykker også opp en brosjyre som jeg sender med alle som kjøper og som forhandlerne vil få til utdeling.

12 kommentarer til “Fem kjempegode nyheter fra Fru Timian”

 1. Hei
  Lurer på om det er paprika i de nye produktene? Har hatt lyst til å prøve krydrede men for en som er allergisk for paprika er det bare å se bort fra det, dessverre

  • Hei Anita. Det er nok dessverre paprika i både tomat- og chilipestoen. Det er ikke i dillpestoen, og heller ikke i de to buljongene.

 2. Kan chilipestoen erstatte sambal olek tror du? Har noen favorittoppskrifter med det, men må som regel kaste jevnlig da jeg ikke bruker det nok til at jeg bruker de opp:(

  • Ja, det kan den! Den er ikke like sterk som sambal oelek, men hvis du bruker litt mer enn oppskriftene dine tilsier av det, blir det riktig så bra.

 3. De fleste buljonger inneholder smaksforsterkere (glutamat/gjærekstrakt/hydrolysert protein). Inneholder disse noe av dette?

  • Hei Tron! Det er ikke noe glutamat, gjærekstrakt eller hydolisert protein i mine buljonger 🙂 Det er i tillegg lite salt i dem – veldig mye mindre enn om du sammenligner med annet buljongpulver i løs vekt eller terning (iallfall alle jeg har sjekket ut).

  • Ja, det er synd. Er på utkikk etter egnede butikker i Trondheim også, så det er bare å komme med tips, om du har noen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon