Ukemeny for uke 32

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 32

Nå er det back to business igjen for mange av oss! Jeg har hatt noen herlige dager på hytta hvor jeg har gjort minst mulig! Skikkelig deilig! Det har vært en travel sommer (jeg selger så mye krydder, pestoer og buljonger!!!), så nå var det veldig deilig med noen dager helt nede. Det kommer til å bli en travel høst også, innbiller jeg meg. Vi skal flytte krydderproduksjonen til nye og større lokaler, så det blir veldig spennende!

Jeg håper du også har fine sommerdager – med eller uten regn!

Her kommer mine forslag til meny for den kommende uken. Håper du finner mye som du har lyst til å lage herfra! Ønsker deg en strålende fin uke, og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 3. august – Grillet laks med tzatziki og ris

Dette er sommermat nummer 1 hjemme hos oss! Grillet laks og tzatziki er en stor slager å servere, og fatene blir bestandig helt tomme!

 

Tirsdag 4. august – Nypoteter med spekeskinke

Jeg innbiller meg at vi spiste nypoteter med spekeskinke, flatbrød og rømme annenhver dag på somrene i barndommen! Vi gjorde nok ikke det altså, men ofte, det var det. Og det smakte akkurat like godt hver eneste gang!

 

Onsdag 5. august – Gratinerte kjøttboller med pasta og tomatsaus

En sikker familievinner på middagsfronten!

 

Torsdag 6. august – Laks og pasta i ostesaus

Jeg bruker ofte kremost i sauser og supper fordi det er enkelt og god. Og fordi jeg nesten bestandig har en eller form for kremost liggende i kjøleskapet. Her får kremosten og tomatene følge med pastahjul og laksefileter. Luksuriøs middag på kort tid!

 

Fredag 7. august – Tacosuppe uten kjøtt

Jeg elsker denne vegetariske tacosuppen! Eller tacogryte, kan jeg nesten kalle den, tykk som den er i konsistensen. Full av godsaker og gode smaker er den iallfall og denne kan du trygt servere til alle, selv om de ikke er vegetarianere!

 

Lørdag 8. august – Brie- og aspargespai

Som den store paielskeren jeg er, er det bestandig stas å sette en pai på middagsbordet! Denne har en mild og god smak fra brie og asparges! Server gjerne en god grønnsalat til paien.

 

Søndag 9. august – Kyllingtandoori med blomkål og gulrot

Jeg bare elsker middager som dette! Massevis av deilig smak, enkel å lage og poppis å servere!

 

Ukens kake – Fantastisk stekt ostekake med blåbærsaus

Har du vært ute og plukket blåbær? Jeg har ikke kommet meg så langt ennå, men jeg antar at blåbærene begynner å være modne og klare for plukking nå! Det er ikke mye som kan slå en bakt ostekake med denne herlige blåbærsausen til!

 

Ukens gjærbakst – Studentbrød

Dette brødet er perfekt å bake for alle som vil ha skikkelig mettende og godt brød, og som ikke har en eltemaskin! Sønnen i huset flytter hjemmefra og blir student neste uke, så da spørs det om han må til å bake sine egne brød han også!

 

En god uke til deg!

2 kommentarer til “Ukemeny for uke 32”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon