Her kommer årets siste UKEMENY i dette merkelige året 2020! Jeg håper du nyter adventstiden etter beste evne og at du har fine dager.

Det kommer til å komme mange nye oppskrifter på bloggen helt fram til julaften, så det er bare å klikke deg inn for å få med seg godskanene. Jeg kan blant annet love deg at oppskriften på den SAFTIGSTE ribben  – med den SPRØESTE SVOREN – jeg noen gang har lagt, kommer på bloggnen i løpet av førstkommende uke. Ribben er også veldig lettvint å lage, så gled deg!

Jeg håper du finner mye som frister å lage i ukemenyen! Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 14. desember – Laks med pasta og grønnkålpesto

Sprøstekt lakeskinn, saftig fisk og knallgrønn pasta! Hvilken herlig start på uken!

 

Tirsdag 15. desember – Lettvint tomatsuppe med grønnsaker og pasta

Dette er en kjær gjenganger hjemme hos oss!

 

Onsdag 16. desember – Svinekoteletter med soppsaus og potetstappe

Dette er skikkelig snadder, folkens! Saftige svinekoteletter med en herlig potetstappe og soppsaus!

 

Torsdag 17. desember – Indisk suppe med ris og røde linser

Du vet det blir et godt måltid mat når hele kjøkkenet er fylt opp med de deiligste dufter mens du driver og lager maten! Jeg elsker smakene i denne suppen, og jeg elsker det faktum at det er en ganske så kjapp suppe å lage med sine 30 minutter fra start til ferdig middag. Og så må man jo bli glad av å se på de herlige fargene!

 

Fredag 18. desember – Sushisalat

Vi får sikre oss fiskedosene nå før den store invasjonen av julemat kommer 😉

 

Lørdag 19. desember – Tante Torhilds kyllingform

Dette er skikkelig enkel mat å lage og den slår virkelig bestandig an hos både små og store. Og når du serverer den som jeg gjør her, ser den jo så utrolig lekker ut også. Er du ikke enig?

 

Søndag 20. desember – Stifado – gresk kjøttgryte

I dette året hvor reising ikke er mulig, får vi trøste oss med alle de gode rettene vi kan lage som kan minne oss om en herlig ferie vi hadde i en annen tid!

 

Ukens julebakst – Hjemmelaget Bounty

Bruker du å stikke av med Bountysjokoladen som ligger i Twistposen? Da er dette oppskriften for deg! Disse hjemmelagde bountysjokoladene er knallgode og en sikker vinner i julen!

 

Ukens gjærbakst – Brytebrød med ost- og basilikumfyll

Å, jeg elsker dette brytebrødet! Det er SÅ GODT og så ser det jo morsomt ut også!

 

En god uke til deg!

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *