Ukemeny for uke 11

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 11

Straks klart for en ny uke med, forhåpentligvis, gode dager! Med all slags restriksjoner som gjelder rundt oss alle steder, tenker jeg det er ekstra viktig at middagene kan være et aldri så lite høydepunkt for dagen. Er det flere i familien, så prøv å spis middag sammen så mange dager i uken som mulig. Legg vekk telefonen og bruk tiden til å prate sammen! Det prøver iallfall vi å gjøre, og det er jeg helt overbevist om gjør oss godt!

Og er du alene om å spise middag, så dekk på bordet, hell vann i et pent glass og tenn stearinlyset allikevel! Vi trenger alle det lille rommet som middagen kan gi!

Og så trenger vi farger! Det er iallfall jeg hellig overbevist om! Bare sjekk hvor mye de basilikumbladene på mandagsmiddagen gjør for innbydende middagen er!

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 16. mars – PASTA MED KJEMPEGOD TOMAT- OG GRØNNSAKSSAUS

Pasta og tomatsaus er en akkurat like populær middag å servere hjemme hos oss hver eneste gang! Og ragu betyr en tykk saus. Egentlig en tomatisert kjøttsaus, men her har jeg altså kuttet kjøttet og bare gått for resten av innholdet.

 

Tirsdag 17. mars – OVNSBAKT ØRRET MED SPINAT OG TOMAT (inneholder reklame for mine egne prodkter)

Dette er en knallgod middag! Superlettvint og perfekt å servere til hele familien!

Jeg bruker min egen DILLPESTO i denne middagsretten. Om du ikke har den tilgjengelig, kan du bruke fersk dill eller du kan bruke ditt favorittkrydder for å smakssette retten.

 

Onsdag 18. mars – TOMAT OG GRØNNSAKSSUPPE MED PASTASKRUER

Denne suppen vet jeg er elsket av veldig mange av dere! Og, det som er ekstra koselig å få tilbakemeldinger om, er at både små unger er glad i den og at ungdommer som flytter hjemmefra tar med seg oppskriften og lager suppen når de blir studenter.

 

Torsdag 19. mars – TORSK MED CHORIZO, CHERRYTOMATER OG SMÅPOTET

Finner du skrei – som er i sesong nå – i butikken, må du veldig gjerne bruke det til denne middagen. Kritthvit torsk, smakfull chorizo og cherrytomater er, etter min mening, er superkombo!

 

Fredag 20. mars – TOMAHAWK MED COLESLAW

Hvis du har planer om en skikkelig saftig biffmiddag, må du se om du kan finne tomahawk i butikken. Tomahawk er entrecôten hvor beinet fremdeles sitter på, fra et storfe.

 

Lørdag 21. mars – CHILI- OG HONNINGMARINERT KYLLING MED RÅSTEKTE POTETER

Hvis du har lyst på skikkelig saftig og smakfull kylling til middag, må du gjerne teste ut denne oppskriften

 

Søndag 22. mars – LAPSKAUS

Det er alt for lenge siden jeg har spist lapskaus! Det er jo supergodt, og perfekt søndagsmiddag! Jeg bruker bestandig å lage dobbel porsjon når jeg lager det, så har jeg til restemiddag neste dag også.

 

Ukens kake – FIRKLØVERKAKE MED GUL KREM

Jeg kjenner kjenner suget i magen etter et aldri så lite stykke av denne firkløverkaken bare ved å legge bildet inn i dette blogginnlegget. Ha ha ha!

 

Ukens gjærbakst – SPINAT- OG FETASNURRER

Små og søte er de av utseende. Saftige og smakfulle er de i smaken! Er ikke disse spinatsnurrene fine! De er som skapt for å bli servert sammen med annen god mat!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon