Fredagstaco uten søl!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Fredagstaco uten søl!

Jupp! Nå er det slutt på at det renner saft fra tacofyllet nedover hendene dine mens du koser deg med fredagstacoen!

Old El Paso har nemlig kommet med nye tortilla pockets som du enkelt og greit kan fylle med favoritttacofyllet ditt.

Det er mulig tortillalommene egentlig er beregnet først og fremst på småbarnsfamilier – noe jeg ikke kan skryte av å være en del av lenger ettersom begge ungene er høyere enn meg, ha ha ha – men de har gjort stor suksess i vår storbarnsfamilie også! Vi har både brukt dem i helt tradisjonell norsk fredagstacovariant – som du ser på bildene her – de har blitt fyllt opp med rester av langtidsstekt kylling og salat, og de har blitt pakket med fyll og plassert i matboksen til skoleeleven. Det funket også supert!

LES MER! På tur til tacoens hjemland!

Så se etter de nye pakkene neste gang du er i butikken!

Norsk fredagstaco med Old El Paso tortilla pockets

til 4 personer

400 g kjøttdeig/karbonadedeig
1 ss olje til steking
1 pk Old El Paso tacokrydder

Guacamole
2 avokadoer
1 fedd hvitløk
1 skivs limesaft
1 ts flaksalt
godt med nykvernet pepper

Lettvint og halvveis hjemmelaget salas
5-6 cherrytomater
1 sjalottløk
noen grener koriander
½ glass Old El Paso salsa – styrke etter eget ønske

1 pakke Old El Paso tortilla pockets
salat
revet ost
rømme
tortillachips

Stek kjøttdeigen og ha i krydder og vann etter anvisning på pakken.

Mos avokadokjøttet. Riv hvitløken på den fine siden av rivjernet eller finhakk den før du blander inn både den, limesaften og krydderet. Smak til for å kjenne at guacamolen er passe krydret.

Jeg liker den friske smaken som salsaen får når jeg tilsetter noen ferske råvarer også, så del cherrytomatene i to eller fire og finhakk sjalottløken og korianderen før du rører det sammen med den ferdige salsaen.

Riv osten, lag salat etter eget ønske og varm opp tortilla pocketsene etter anvisning på pakken. Det betyr enten ca. 30 sekunder i mikrobølgeovn eller 6-8 minutter på 160 grader innpakket i aluminiumsfolie i stekeovnen.

Hvis du vil ha alle ingrediensene jevn fordelt i tortillalommene, blander du alle ingrediensene i en liten skål før du har det i lommene. Hvis ikke legger du det lagvis i. Da blir det jo nesten som å spise kebab.

Håper de nye tortillal pocketsene faller i smak!

God middag!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon