Er du klar for en ny uke? Det er jeg! Etter mange uker i lockdown håper jeg at livet kan åpnes bitte litt mer i slutten av uka! Det hadde jo vært hyggelig å kunne gå ut å spise litt deilig mat snart! Foreløpig får vi lage all maten hjemme – som vi har gjort nesten hele det siste året!

Jeg håper du blir fristet av det du finner i ukemenyen denne uken også! Det skal forhåpentligvis være noe for enhver smak.

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 12. april – ITALIENSK MINESTRONE MED BASILIKUMPESTO

Her kommer dagens tips fra meg: Ha en svær skje med herlig basilikumpesto i grønnsakssuppen din!

 

Tirsdag 13. april – PASTASALAT MED SØTPOTET, TOMATER OG SPEKESKINKE

Kjapp og deilig middag på en tirsdag!

 

Onsdag 14. april – STEKT TORSK MED OVNSBAKTE GRØNNSAKER OG GUACAMOLE

Om du ikke har prøvd det før, kommer dagens oppfordring her: Test ut smakskombinasjonene i dagens middag! Så gode – og så enkel middag å lage!

 

Torsdag 15. april – VÅRLIG RISOTTO MED ASPARGES

Lysegrønn og lekker middag!

 

Fredag 16. april – KINESISKE KYLLINGSPYD MED RIS

Jeg kan ikke garantere at det er akkurat sånn de ville ha lagd og servert disse kyllingspydene i Kina. Det jeg helt klart kan garantere, er at smaken er helt eminent og at kyllingen er skikkelig saftig!

 

Lørdag 17. april – STIFADO

Stifado er én av grytene jeg gjerne kan spise hele året – også på de dagene som er skikkelig varme. Det har jo ikke vært mye snø å se når jeg har spist stifado i Hellas på sommeren!

 

Søndag 18. april – OSTEFYLTE LAKSEFILETER OG RATATOUILLE

Dette er en god, gammel klassiker i familien – laksefileter fylt med kremost, servert med ratatouille – herlig fransk grønnsakssaus.

 

Ukens kake – SJOKOLADEFORMKAKE MED SJOKOLADEGLASUR

Smashing god og saftig sjokoladekake!

 

Ukens gjærbakst – SOLSKINNSBOLLER I TRENGSEL

Disse solskinnsbollene spiser jeg med glede både når jeg lengter etter solen og når jeg kan sitte og se på den!

 

En god uke til deg!

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *