Hipp hurra! Jeg har 9 års jubileum for UKEMENYEN! Tenk det! Det var egentlig forrige uke jeg hadde det, men da glemte jeg det helt, så da får det bli litt feiring denne uken istedenfor. Hver uke i 9 år har jeg altså lagt ut mine middagsforslag for den kommende uken, og nestenhver eneste uke er ukemenyen den saken som er mest lest på bloggen.

Så tusen takk til dere alle som leser – og bruker – ukemenyene mine!

Ønsker dere alle en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 11. oktober – LAKS, RIS OG GRØNNSAKER – ONE POT

Alt i én gryte-middag! Yes! We love it! Det gjør iallfall jeg og jeg vet at det er mange av dere som gjør det også. Håper denne også faller i smak!

 

Tirsdag 12. oktober – BAKT POTET MED URTE- OG HVITLØKSMØR

Det blir nesten litt helgefølelse når man serverer bakt potet midt i uka. Potetene trenger litt tid i stekeovnen for å bli møre, men det hele er en særdeles enkel prosess.

 

Onsdag 13. oktober – SPAGETTI MED HVITLØK OG PARMESAN

ELSKER denne middagen! Så enkel og kjapp å lage. Og så utrolig god å spise. Perfekt middag for en hvitløkselsker.

 

Torsdag 14. oktober – FISKEGRATENG MED LAKS OG SPINAT

Å, jeg elsker denne fiskgratengen! Den har virkelig vært min favorittfiskegrateng de siste årene! Håper den kan bli det for deg også.

 

Fredag 15. oktober – SAFTIG KYLLING MED RÅSTEKTE POTETER OG GOD SALAT

Kosemiddag som er ganske så kjapp å lage!

 

Lørdag 16. oktober – LANGTIDSKOKT HØYRYGG MED GRØNNSAKER, SAUS OG POTETSTAPPE

Du vet at du har lyktes med middagen når kjøttet nærmest smelter på tungen og det blir stille rundt bordet. Ingen har tid til å snakke. Alle må slurpe!

 

Søndag 17. oktober – GRØNNSAKSGRYTE

En kjempegod vegetargryte med spisskummen, gurkemeie og kokosmelk.

 

Ukens kake – SJOKOLADEOSTEKAKE

Dette er den ultimate kaken for alle som har en like stor elsk til sjokoladekake som ostekake! Her er det nemlig mengder av begge deler!

 

Ukens gjærbakst – FRANSKE BRØD MED LITT RUGMEL

Fougasse er franske flate brød som har disse karakteristiske hullene. Her har jeg smakssatt dem på tre ulike måter; med cherrytomater, med tynne hvitløksiver og med revet ost. Perfekt å servere til høsten supper og gryter.

 

Ønsker deg en strålende fin uke!

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *