Saftig laks stekt i COSORI Airfryer

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 25 minutter

Porsjoner: 4

Saftig laks stekt i COSORI Airfryer

Har du kjøpt deg, eller tenker på å kjøpe deg en COSORI Airfryer, og ønsker å få noen gode tips til hva du kan bruke COSORIEN til? Her kommer dagens tips: Stek laksefileter i COSORIEN! Det er kjapt, enkelt og laksen blir saftig og god!

Her smakssetter jeg fiskestykkene med dijonsennep og et lite dryss paprikapulver, i tillegg til salt og pepper. Og en teskje med olivenolje som jeg smører over fiskefiletene før steking.

For meg er dette en aldeles perfekt hverdagsmiddag!

LES MER! Her kan du lese mer om COSORI AIRFRYER!

Grønnsakene til fisken, var det som lå i grønnsaksskuffen akkurat denne dagen. Og når man lager en hverdagmiddag, tenker jeg at det er et godt utgangspunkt; å se hva man har liggende i kjøleskapet før man går ut og kjøper inn mer. Hos meg var det en bunt med asparges, to pak choi – de kan lett byttes ut med sommerkål eller hjertesalat – løk og hvitløk.

SÅNN FÅR DU SUPERSAFTIGE OG SPRØ KYLLINGKLUBBER I COSORI AIRFRYER!

LES MER! Sånn KALDHEVER DU RUNDSTYKKER I COSORIEN DIN!

God middag til deg!

Ingredienser

Laksen
581 g laksefilet uten skinn og bein
1 ts olivenolje
2 ts dijonsennep
0.5 ts paprikapulver
1 ts flaksalt
0.5 ts nykvernet pepper

Grønnsakene
1 bunt asparges
1 fedd hvitløk
1 sjalottløk
2 pak choi se tekst over for alternativer
1 ss olivenolje
1 ts salt
0.5 ts nykvernet pepper
0.5 ts chiliflakes

Resten av tilbehøret
3 dl fullkornsris
1 dl lettrømme

Slik gjør du

Start med risen, for den tar lengst tid å lage. Kok den i lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Den bruker som regel å skulle koke i 20 minutter.

Gjør klar grønnsakene! Jeg liker å koke aspargesen i noen minutter før jeg steker den, og da starter jeg med å fjerne den nederste delen av stilken før jeg har dem i lettsaltet vann og koker dem i 3 minutter. Hell dem over i et dørslag og hell over nok kaldt vann til å stoppe kokingen.

Finhakk løken og hvitløkfeddet. Fjern de ytterste bladene av pak choien og del den i båter. Ha olivenoljen i en stekepanne sammen med løken og hvitløken og la det surre på forholdsvis svak varme i noen mintter.

Skru opp varmen noe og ha i pak choien og stek den i 3 minutter. Ha i aspargesen og la den steke med i noen minutter. Krydre med salt, pepper og chiliflakes.

Samtidig som du driver med grønnsakene, tilbereder du fisken. Del fisken i porsjonsstykker, om den ikke allerede er delt opp. Fordel olivenolje, sennep og krydder over fiskestykkene. Forvarm COSORIEN til 175 grader.

Legg fiskestykkene rett i skuffen og stek i 8 minutter.

Da er middagen rett og slett klar. Dryss gjerne noen chiliflakes over rømmen ved servering også.

LES MER! Sånn lager du SITRONFORMKAKE I COSORI AIRFRYER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Utvikling og Hosting av Sircon