Tomat- og gulrotsuppe med pasta

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tomat- og gulrotsuppe med pasta

Tomatsuppe er bestandig populært å servere til middag. Det er kjapt å lage, sunt å spise og alle i familien blir fornøyde når det serveres. Og da er det i grunn ganske så greit.

Er du glad i å lage suppe, er det lurt å investere i en stavmikser. Fordelen med en stavmikser, kontra en blender eller matprosessor, er at du slipper å forflytte suppen fra kasserollen og over i noe annet. Du kan bruke stavmikseren rett i alle slags kasseroller og gryter. Det er beskyttelse rundt knivene, så de ødelegger ikke bunnen av kjelen. Genialt, spør du meg!

I dagens oppskrift får tomatene følge med blant annet gulrot. Den er med på å gi en litt ekstra sødme til den ferdige suppen.

PS! Det går veldig fint å bruke gulrøtter som er litt dvaske i konsistensen. Putt dem i suppen, så slipper du å kaste dem.

Oppskrift på tomat- og gulrottuppe med pasta
til 4 personer

1 løk
2 fedd hvitløk
2 stilker stangselleri
1 ss olivenolje
1 ts gurkemeie
1 ts malte korianderfrø
1 ts paprikapulver
1 ts flaksalt
nykvernet pepper
2 gulrøtter
2 bokser, á 4 dl hakket, hermetisk tomat
4 dl vann
100 g penne

Hakk opp løk, hvitløk og stangselleri og ha det i en kasserolle sammen med olivenoljen og krydderne. La det surre på medium varme i noen minutter til det dufter deilig og løken har blitt helt blank. Skrell gulrøttene og skjær dem i mindre biter. Ha både dem og de hermetiske tomatene i kjelen. Kok opp og la det småkoke til gulrøttene er møre.

Mos suppen med en stavmikser. Ha i vannet og pastaen. Kok opp igjen og kok til pastaen er ferdig. Smak til med salt og pepper.

God middag!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon