Vinneren er kåret

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Vinneren er kåret

Plutselig hadde det gått én uke for mye uten at jeg har trukket ut vinneren av konkurransen jeg hadde søndagen for to uker. Jeg lurte på hvor mange av oppskriftene i ukemenyen som hadde USA-inspirasjon, på et eller annet vis, i ukemenyen for uke 27.

Riktig svar var 5 oppskrifter: Amerikansk hamburger, ostefylte laksefileter  (det var en historie om Pixar-animasjon inne i den saken), entrecôte med couscous og chilibønner, fritert kylling med pommes frites og ananas- og kokoskake med amerikanske blåbær.

Borgny Brørvik, fra Laksevåg, var én av dem som svarte riktig. «Fru Timians beste sommermat» kommer i posten til henne!

Tusen takk til alle dere som sendte inn svar!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon