Plutselig hadde det gått én uke for mye uten at jeg har trukket ut vinneren av konkurransen jeg hadde søndagen for to uker. Jeg lurte på hvor mange av oppskriftene i ukemenyen som hadde USA-inspirasjon, på et eller annet vis, i ukemenyen for uke 27.

Riktig svar var 5 oppskrifter: Amerikansk hamburger, ostefylte laksefileter  (det var en historie om Pixar-animasjon inne i den saken), entrecôte med couscous og chilibønner, fritert kylling med pommes frites og ananas- og kokoskake med amerikanske blåbær.

Borgny Brørvik, fra Laksevåg, var én av dem som svarte riktig. «Fru Timians beste sommermat» kommer i posten til henne!

Tusen takk til alle dere som sendte inn svar!

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *