Velkommen til nye Fru Timian!

Det er mange nye muligheter på nye Fru Timian. For å kunne kunne lage dine egne handlelister, lage ukemenyer og lagre dine favorittoppskrifter, må du lage deg en bruker. Klikk på «Registrer deg» for å lage deg en bruker.

Informasjonen du legger inn her, vil aldri bli delt med andre aktører.

Én av de store nyhetene på den nye bloggen er at du ved siden av hver oppskrift finner knapper du kan klikke på for å lagre oppskriften som en favoritt, eller å legge den inn i din egen ukemeny, og du kan legge alle ingrediensene inn i en handleliste.

Handlelisten
Når du legger en rett inn i handlelisten vil alle ingrediensene automatisk legges inn i listen. Og legger du inn flere retter, vil like råvarer fra flere oppskrifter automatisk plusses sammen i handlelisten. Merk at ikke ale oppskriftene er klare for å bli lagt inn i handlelisten ennå. Det ligger en stor manuell programeringsjobb for å få lagt alle de gamle oppskriftene på bloggen inn slik at de kan legges inn i handlelisten. Vi vil oppdatere dem så fort som vi rekker.

PS! Alle de gamle oppskriftene på bloggen, må oppdateres for å kunne legges i handlelisten! Her jobber jeg så fort jeg rekker, men det vil ta tid før alle er klare!

Favoritt
For å være sikker på at du finner tilbake til dine favorittoppskrifter, kan du nå enkelt klikke på knappen som heter «Legg til som favoritt», så vil oppskriften legge seg inn på denne siden.

Hvis du planlegger et selskap eller fest, er det et godt tips å klikke på favorittknappen når du går gjennom bloggen for å finne inspirasjon.

Inne på favorittsiden kan du lagre alt under «Mine oppskrifter» eller du kan lage deg dine egne lister. Så lagre hverdagfavorittene for seg og festkakene på sin egen liste, så finner du lett frem til det du trenger. Og når du vil fjerne en oppskrift fra favorittlisten, klikker du bare på «Slett».

Ukemeny
Hver uke legger jeg ut mitt forslag til ukemeny for den kommende uken, men det kan jo være at du har lyst til å lage dine egne varianter. Og det kan du nå lett gjøre ved å klikke på «Legg til i ukemenyen». Da får du automatisk opp valg for hvilken ukedag du vil at middagen skal inn i menyen.

Ukemenyen kan du også lett endre på ved å flytte oppskriftene mellom de ulike dagene eller slette dem.

Jeg håper du liker endringene. Sliter du med å forstå eller det er noe som ikke fungerer som det skal? Send meg en mail til marit@frutimian.no så skal jeg hjelpe til etter beste evne.

Registreringsskjema

Registrer deg for å få tilgang til Min Side og andre funksjoner på nettsiden!

Utvikling og Hosting av Sircon