Første mål er nådd, og Fru Timian har akkurat nå 202 følgere på Facebook. Det er så stas at dere vil følge bloggen min. Fortsett å spre det glade budskap til dine venner!

Som låvet, har jeg nå trukket ut 5 som skal få hvert sitt eksemplar av «Lettvint middag». Og bare for å forsikre dere alle om at her har det ikke vært noen subjektive vurderinger om hvem som skulle få bøker, trakk jeg først ut 5 nummer, og så telte jeg meg nedover vennelisten til jeg kom til de utvalgte nummerne.

Og vinnerne er:
Synne Nygård
Sissel Gundersen
Ragnhild Ørjasæter
Mette Aamodt
Odd Harald Pedersen

Kan dere alle sende meg adressen deres? Send den til marit@mrw.no!

God middag!

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *