Jippi! Fru Timian er ute i ny drakt!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Jippi! Fru Timian er ute i ny drakt!

I dag er lykkens dag! Mine nye sider har endelig blitt ferdige og jeg er kjempefornøyd med resultatet! Tusen takk til Alexander hos Bootstrap som har taklet mine tusen (og vel så det) mailer med stoisk ro! Du er så flink!

Jeg feirer de nye sidene med å sende et eksemplar av bakeboka mi «Vi baker!» til 5 stykker som sender meg sin favorittkakeoppskrift. Jeg trekker ut vinnerne 31. oktober!

Jippi! Fru Timian er ute i ny drakt!

Dette er min kakefavoritt akkurat i dag! (Oppskriften kommer på bloggen senere) Hva er din? Send den til meg, og du blir kanskje den heldige vinner av bakeboka «Vi baker!». Har du et bilde av kaka, tar jeg gjerne det også! Send oppskriften til marit@mrw.no

Jippi! Fru Timian er ute i ny drakt!

Her er tre ulike bokanmeldelser av «Vi baker!» da den kom ut:

«Det utgis ikke mange norskproduserte bakebøker for barn av høy kvalitet, så Vi baker» ble tatt i mot med stor forventning. Paret Marit Røttingsnes Westlie og fotografektemannen Øystein Westlie har laget flere bøker sammen tidligere, og også denne gangen har de truffet blink. Har du barnehagebarn eller skolebarn som du vil skal bli glade i å bake, er dette boka. Trinn-for-trinn-bilder, firstende oppskrifter og et opplegg tilpasset barn gjør boka svært brukervennlig. Oppskriftene spenner fra søt gjærbakst (kaker og muffins) til sunne lunsj- og middagsoppskrifter. (…) Svært mange av oppskriftene er forøvrig egnet som matpakkemat. Så oppfordringen er enkel: Sett barna i sving på kjøkkenet!»
Montesorri magasin nr 2/2007

«Stilen er enkel og ujålete, oppskriftene er gode og fristene og bildene av fotograf Øystein Westlie er nydelige og inspirerende.»
Nord°

«Spennende og inspirerende.

Har ikke barna bake- og kokebok fra før, kan kanskje Marit Røttingsnes Westlies bok være den rette å starte med. Boka er laget for at barn som kan lese selv kan følge oppskrifter og lage maten fra a til å. Den er lettlest, med illustrerende bilder og med nokså enkle oppskrifter. Men ikke så enkle at maten som presenteres blir kjedelig, dette er både spennende og inspirerende, ikke bare for barn.

Marit Røttingsnes Westlie har selv laget mat siden hun var liten, og i boka presenteres alt fra små og større bakverk til enklere middagsretter og deilige kaker. Boka er oversiktlig og har en praktisk ringhulls-rygg, slik at den holder seg oppslått når den er lagt på bordet. Videre har den glanset papir slik at fettete og melete barnehender ikke ødelegger, boka kan lett tørkes av. De mange fine portrettene av barn i full utfoldelse på kjøkkenet, der de med all tydelighet viser stolthet og glede over å hjelpe til og kose seg med å lage mat, inspirerer. Det er bare å begynne, i hvert fall med barn over seks.»
Kjetil Skotte, Oppland Arbeiderblad

 

5 kommentarer til “Jippi! Fru Timian er ute i ny drakt!”

 1. Hei Fru Timian (Marit)..Gratulerer…

  Bra var det før også,men Dette var Kjempebra.
  Ute i ny drakt !!!…Vil heller kalle det <> …` Enkle`,nydelige oppskrifter med knallgode bilder. Man kjenner nesten smaken via det visuelle av alt det Lekre du lager.
  Ps ! La meg samtidig gi ros for boka- Søndagsmiddag.
  Lykke til videre,(hilser fra Mr.Pure) Klem fra Vivian,Tjo hei 🙂

  • Tusen takk, Vivian! Det var veldig hyggelig å høre. Jeg er kjempefornøyd selv også. Hils tilbake til Mr.Pure 🙂
   Klem tilbake

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon