Vinneren av «Vis meg ditt kjøleskap»-konkurransen er kåret

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Vinneren av «Vis meg ditt kjøleskap»-konkurransen er kåret

Betalt blogginnlegg

Jøye meg hvor mye godt som befinner seg rundt om i kjøleskapene! Her skorter det virkelig ikke på noenting. Melk, fløte, smør, egg, chili, pepperrot, peanøttsmør, tomater, ananas, hvitvinseddik, avokado, sitron, løk og purre er noen av ingrediensene som har blitt skrevet opp her på bloggen, på Facebooksidene til Fru Timian eller tatt bilde av og lagt ut på Instagram med hashtagene #frutimian #secretingredient og #electrolux.

Det har virkelig ikke vært enkelt å plukke ut en vinner her. Skulle gjerne sendt en blender til dere alle, jeg, men det går dessverre ikke.

Ettersom det egentlig var helt umulig å plukke ut en vinner ut i fra hva dere har skrevet eller sendt inn bilder av, trakk jeg heller en vinner. Jeg nummererte alle bidragene og brukte random.org for å trekke ut vinnernummeret.

Vinneren ble Marianne som skrev at hun alltid må ha hvitløk i kjøleskapet. Jeg mangler fremdeles etternavnet og adressen hennes, men jeg håper at jeg får det riktig så snart.

Gratulerer så mye til Marianne! Hun vil få tilsendt denne flotte blenderen fra Electrolux!

Vinneren av

 

 

 

Denne konkurransen har jeg hatt som en del av samarbeidet jeg har med Electrolux. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon