Vi har to vinnere!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Vi har to vinnere!

Jeg må vel kunne konkludere med at jeg ikke helt tar taket på det å arrangere kakekonkurranser her på bloggen ennå. Jeg hadde en konkurranse gående i slutten av forrige måned, men det var dessverre bare to stykker som sendte inn oppskrift på sin favorittkake. Det er mulig mine markedsføringsgener var litt rustne. Jeg kommer sterkere tilbake med nye konkurranser senere.

Tusen takk til Vanja og Oda som begge sendte inn skikkelig gode kakeoppskrifter. Jeg lover å bake begge! Bok blir sendt dere i posten i løpet av noen dager.

Vi har to vinnere!

6 kommentarer til “Vi har to vinnere!”

  1. Jeg hadde garantert sendt inn hadde det ikke vært for at det er midt i eksamenstid og jeg skriver hovedoppgave i tillegg.
    Jeg vil definitivt være med på neste konkurranse!
    Du er en stor inspirasjon Fru Timian! 🙂
    Ha en fin lørdagskveld 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon