Mette Møller, som bruker å ta matbildene mine til Dagbladspalten min, har flyttet til Manchester, så da er det bare å følge etter. Engelsk mat sto på menyen, så fra 1. mai og i seks uker, blir det gode engelske favoritter som står på menyen i «Søndagsmat».

Fotodager i Manchester - Smokehouse

Så snart jeg var hentet på flyplassen, dro vi til en fantastisk liten butikk, eller egentlig en ganske stor gårdsbutikk, et stykke utenfor selve Manchester – Smokehouse. Som du skjønner av navet, har det et eget røkeri der, og du kunne kjøpe alt fra røkt sideflesk og lammekjøtt til hele røkte hvitløker. Jeg elsker å gå rundt i slike butikker!

Fotodager i Manchester - Smokehouse

Skikkelig bra vinutvalg hadde de også!

Fotodager i Manchester - Smokehouse

Sjekk de hyllene!

Fotodager i Manchester - Smokehouse

Nesten svarte, røkte skinker henger i taket. Saueskinn ligger over alle kjølediskene.

Fotodager i Manchester - Smokehouse

Godt potetgull er godt i England også!

Fotodager i Manchester - Smokehouse

Saftige tomater.

Fotodager i Manchester - Smokehouse

Jeg kjøpte med meg den marokanske blandingen. Prøvde den på stekte kyllingfileter. Godt.

Fotodager i Manchester - Smokehouse

Fotodager i Manchester - Smokehouse

Melisstrødde rosinboller. Noen som blir fristet?

Fotodager i Manchester - Smokehouse

Surdeigsbrød.

Fotodager i Manchester - Smokehouse

Mette sjekker forholdene.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *