Fotodager i Manchester – Smokehouse
Mette Møller, som bruker å ta matbildene mine til Dagbladspalten min, har flyttet til Manchester, så da er det bare å følge etter. Engelsk mat sto på menyen, så fra 1. mai og i seks uker, blir det gode engelske favoritter som står på menyen i “Søndagsmat”.
Så snart jeg var hentet på flyplassen, dro vi til en fantastisk liten butikk, eller egentlig en ganske stor gårdsbutikk, et stykke utenfor selve Manchester – Smokehouse. Som du skjønner av navet, har det et eget røkeri der, og du kunne kjøpe alt fra røkt sideflesk og lammekjøtt til hele røkte hvitløker. Jeg elsker å gå rundt i slike butikker!
Skikkelig bra vinutvalg hadde de også!
Sjekk de hyllene!
Nesten svarte, røkte skinker henger i taket. Saueskinn ligger over alle kjølediskene.
Godt potetgull er godt i England også!
Saftige tomater.
Jeg kjøpte med meg den marokanske blandingen. Prøvde den på stekte kyllingfileter. Godt.
Melisstrødde rosinboller. Noen som blir fristet?
Surdeigsbrød.
Mette sjekker forholdene.