En liten bit hjemmefra

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

En liten bit hjemmefra

Når det kommer til syltetøy er mammas rørte rips- og bringebærsyltetøy det beste jeg vet! Det er søtt og syrlig på samme tid, og før du aner ordet av det, smeller et ripsbær mellom tenna. Nå har jeg kommet et stykke på vei for å gjenskape akkurat det samme syltetøyet 70 mil unna. For nå har jeg akkurat plantet stiklinger fra mammas hage her i hagen min. De ser fremdeles litt pjuskete ut, men annet kan jeg vel ikke vente etter ferden. Jeg krysser fingrene og håper de overlever alle som én. Jeg vet ikke hvar sorten heter, men de gir store, saftige bær og er veldig gode.

En liten bit hjemmefra

Litt pjusk! Jeg gav dem rikelig med hønsegjødsel og vann rett etter at jeg puttet dem i jorda, så da håper jeg de har overlevd bilturen.

En liten bit hjemmefra

3 kommentarer til “En liten bit hjemmefra”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon