Behind the scenes

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Behind the scenes

Reklamefilminnspillingen for Finish oppvaskmiddel er ferdig, så da tenkte jeg at jeg måtte dele noen bilder fra dagens filming. Finish lager nye reklamefilmer for både Danmark, Finland, Sverige og Norge, så før meg i dag, var det svenske Millan, som skriver matbloggen Salt & peppar som ble filmet. Bildene jeg har tatt, tok jeg mens hun holdt på.

Behind the scenes

Mye lys, mange stativ og mye stæsj!

Behind the scenes

og mye folk!

Det var sikkert 20 stykker der som alle holdt på med ett eller annet til filmen. Her sitter de å følger med på filmingen på monitor.

Behind the scenes

Kjempestilig studiokjøkken. Tror det blir skikkelig lekkert på film.

Behind the scenes

Behind the scenes

Før jeg startet med filmingen, ble det tatt stillbilder som skal brukes til annonser.

Behind the scenes

Med alle folkene og rollene der er jeg jammen litt usikker på hva hver og en gjorde. Her er jeg med Christiern Topsøe, som er produsent.

Behind the scenes

Og dette lagde jeg. Stekt laks og bacon med ovnsbakt sellerirot og løk. Oppskriften finner du her. Hver gang jeg spiser sellerirot tenker jeg at det er alt for lenge siden sist. Det er rett og slett veldig godt.

Behind the scenes

Filmen kommer ikke på norske tv-skjermer før i august. Jeg kommer nok til å holde dere orientert!

 

4 kommentarer til “Behind the scenes”

  1. Virklig spennende, gleder meg til å se. Får vi snart se den filmen du lagde i verkstedet eller har jeg gått glipp av den?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon