På sykkeltur i november!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

På sykkeltur i november!

Brrr! Jeg har syklet meg rundt i Aarhus! Skikkelig bikkjekaldt var det, men det var verdt litt frosne fingre og tær!

På sykkeltur i november!

Friskt!

Christoffer fra Cycling Aarhus guidet oss rundt i byen. Varmen kom tilbake da vi spiste hos Mefisto Restaurant & Vinstue midt i Aarhus sentrum.

Svak som jeg er for rustikk mat med gode smaker, falt jeg – akkurat som forventet – for både stedet og maten. Restauranten ligger i en gågate full av små, sjarmerende butikker. Et deilig sted med akkurat passe avslappet stemning og fine dekkede bord.

På sykkeltur i november! På sykkeltur i november!

Vi fikk servert langstekte svinekjaker med gresskarmos og sprøstekt svor, og andebryst med rødkål og pepperrotmos. Kjempegodt!

På sykkeltur i november!

Nesten rett over veien for Mefisto, ligger denne fantastiske tebutikken: A.C. Perch’s. Elsker butikker som dette! Jeg har hørt at de akkurat har åpnet en avdeling på Steen og Strøm i Oslo, så den må besøkes.

På sykkeltur i november!

Bare inngangsdøra er jo nok til å falle pladask.

På sykkeltur i november!

Sjekk det utvalget av teer de har i cafédelen. Fantastisk. Beklageligvis hadde jeg ikke tid til annet enn å kjøpe med meg litt te og noen tebokser. Skulle så veldig gjerne hatt en aldri så liten tesmakingsseanse her.

På sykkeltur i november!

I tillegg til café, har de et like stort utvalg av teer som du kan kjøpe med deg hjem. Jeg angrer som en hun på at jeg ikke kjøpte med meg mer. Både av te og av de kjempefine teboksene de hadde. Det er jo tross alt snart jul. Perfekte venninnegaver – hadde vært.

Her er det god, gammeldags vekt som gjelder.

På sykkeltur i november!

Rett utenfor bykjernen er det bygd opp et stort og levende museumsområde: “Den gamle by“. Her er det massevis av hus som er plukket fra hverandre og satt opp igjen akkurat som de en gang var. Vi tok en titt rundt om.

På sykkeltur i november!

Blid tjenestepike!

På sykkeltur i november!

Kjøpmennene satte opp et alvorlig kjøpmannsuttrykk for fotografen.

På sykkeltur i november!

Her kunne du kjøpe deilige, ferske honninggjerter.

På sykkeltur i november!

I caféen der spiste jeg disse supersøte og deilige bringebærkakene! (Jeg spiste ikke alle alene, altså)

Hyggelig by, mange spennende opplevelser. Har du lyst på en fantastisk museumsopplevelse, må du besøke Moesgaard Museum. Der ble jeg helt fjetret.

Jeg har vært på tur betalt av Visit Denmark

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon