Nytt utseende – samme innhold

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Nytt utseende – samme innhold

Hei!

Som du sikkert har sett, har bloggen min endret utseende de siste dagene. Jeg har nå blitt med i et bloggsamarbeid som heter United Bloggers. For deg som leser, vil det ikke bety noe annet enn at bloggen ser litt anderledes ut. Jeg synes den har blitt kjempefin, og håper du er enig med meg.

Leter du etter en oppskrift, finner du søkefunksjonen helt øverst til høyre. Se etter dette lille forstørrelsesglasset:

Nytt utseende - samme innhold

Printfunksjonen på sidene virker ikke ennå, men den blir det orden på på nyåret. Det som det endelig er orden på, er at sidene nå også er tilpasset smarttelefoner og nettbrett. Endelig! Jeg vet det er mange av dere som leser Fru Timian på telefon og nettbrett.

Foreløpig er det ikke mulig å klikke seg bakover på sakene, men det kommer! Vil du lese saker som er eldre enn de du finner på fremsiden, går du inn under «oppskrifter». Der finner du alle de ulike emnene og du får opp bilder av alle rettene under de ulike emnene.

Er det noe du lurer på eller noe du ikke finner, så send meg en mail på marit@frutimian.no eller legg igjen en kommentar under dette innlegget.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon