Min nye greske serie!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Min nye greske serie!

Jeg er så utrolig stolt over å kunne lansere min egne GRESKE SERIE! Jeg er så fornøyd med alle smakene og med designet, og jeg gleder meg så til å få sendt vrene ut til forhandlerne mine og til dere som bestiller fra nettbutikken min!

LES MER! Her finner du en oversikt over alle forhandlerne mine!

Se bilder og beskrivelse av alle produktene i serien litt lenger ned.

Det er mer enn 1 år og 9 måneder siden jeg startet jobbingen med denne serien, og jeg har jammen prøvd tålmodigheten min mange ganger. Og så har jeg lært supermye. Det å være gründer handler mye om bratte læringskurver om ting du aldri har tenkt på at du må kunne noe om.

Forrige uke fikk jeg 7 fulle paller levert med trailer fra Hellas! Det er veldig spennende å få så mye varer – som jo koster mye penger å kjøpe inn – levert. Hva om resultatet ikke blir som alle testene og prøvene? Men det har de bitt, og jeg er så glad!

LES MER! Her finner du alle produktene i nettbutikken min!

Dette er den nye, greske serien!

Kaldpresset olivenolje

En mild og fruktig, og kjempegod gresk kaldpresset extra virgin olivenolje. At den er kaldpresset betyr at olivenene ikke blir varmet opp eller tilsatt noen kjemikalier under pressingen. Det sikrer den gode kvaliteten. Super å bruke til  det meste på kjøkkenet! Perfekt til både dressinger, marinader, baking og steking

Balsamicoeddik med granateple

Mørkerosa balsamico med en sterk og god smak av granateple. Knallgod å bruke over både kjøtt, grønnsaker og salat. Den er både syrlig og litt søt i smaken.
Et helt naturlig produkt!

Balsamicoeddik med honning og sennep

En knallgul balsamico som er kjempegod å bruke over en salat, grillede grønnsaker eller i en marinade. Sennepen gjør den ganske skarp i smaken, samtidig som honningen runder den av og gjør smaken fyldigere.
Et helt naturlig produkt!

Kremet balsamicoeddik med dadler

En kremet balsamico som er søt og behagelig syrlig på samme tid. Den er kjempegod å bruke over salater, på moden ost, i en marinade og når sausen trenger et siste lite kick. Eller nyt en skje eller to rett fra flasken.
Et helt naturlig produkt!

Grønne stenfrie oliven

Håndplukkede grønne oliven med en rund og god smak av oliven. Perfekte å spise som de er, å bruke i salat og gryter og på toppen av focaccia.

Kalamataoliven

Håndplukkede, steinfrie greske kalamataoliven i lake. Selv om de er ganske små i størrelsen, har de masse smakfullt kjøtt! Supre å spise som de er, å bruke i salat og gryter og på toppen av focacciaen.

Jeg håper dere har lyst ti å teste produktene mine og at dere spør etter dem hos forhandlerne mine eller sjekker dem ut i nettbutikken min! Og gi meg gjerne en tilbakemelding når du har testet dem!

4 kommentarer til “Min nye greske serie!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon