Stekt kylling med rødløk, pasta og Fru Timians kyllingsaus

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 25 minutter

Porsjoner: 4

Stekt kylling med rødløk, pasta og Fru Timians kyllingsaus

Juhuuu!!! Nå har jeg altså lansert min egen KYLLINGSAUS! Hvor kult er ikke det! Håpet mitt er at denne kyllingsausen skal bli din nye hverdagsfavoritt! Boksen du finner frem når tirsdagskyllingen skal tilberedes og du vil ha en god saus å servere til.

Sausen er superenkel å lage; Du rører ut sauspulver med vann og melk, koker opp under omrøring og lar det hele småkoke i 3 minutter før du rører inn litt smør. Og VOILA! så er sausen ferdig!

Her har jeg skåret opp kyllingfileter i tykke strimler som jeg bruner i en panne sammen med rødløksbåter, og så serverer jeg tagliatelle og salat til. Superenkelt og godt. Du må gjerne koke litt brokkoli eller andre grønnsaker til, hvis du vil ha litt mer grønt til middagen.

LES MER: Her finner du nettbutikken min!

Det er små biter av tørket løk, sjampinjong, gulrot og spinat i sausen – som du kan se på bildene.

LES MER: Her finner du oversikt over alle forhandlerne som selger produktene mine!

Ingredienser

Stekt kylling med rødløk og pasta
2 rødløk
600 g kyllingfilet
1 ts fru timians chilisalt
nykvernet pepper
2 ss olivenolje
350 g tagliatelle
salat til servering

Fru Timians kyllingsaus
3 ss fru timian kyllingsaus
1.5 dl vann
2 dl lettmelk
20 g smør

Slik gjør du

Sett på pastavannet.

Selv om jeg skal steke kyllingen først, starter jeg bestandig med å kutte løken, for da trenger jeg bare å vaske kniven og skjærefjøla én gang. De må jo bestandig vaskes godt etter å ha skåret opp rå kylling, men det går fint å dele grønnsaker først for så å gå rett på kjøttet.

Så da renser jeg løken og deler den i båter før jeg deler opp kyllingfiletene i tykke strimler og krydrer dem. Varm oljen i en stekepanne og brun kyllingen rundt det hele, på forholdsvis høy varme.

Skru ned varmen til medium, ha i rødløken og la den surre med.

Kok pastaen i godt saltet vann, etter anvisning på pakken.

Ha sauspulveret i en liten kasserolle sammen med vann og melk og kok opp under omrøring. La det småkoke i 3 minutter før du rører inn smøret.

Da er middagen klar for severing!

2 kommentarer til “Stekt kylling med rødløk, pasta og Fru Timians kyllingsaus”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon