Jeg tror kanskje ikke jeg hadde greid meg uten et stort kjølehjørne hjemme! Det er utrolig deilig å ha så stor plass at jeg kan handle inn akkurat hva jeg vil uten å bekymre meg for om jeg får plass i kjøleskapet eller ikke.

Jeg er så heldig å få være ambassadør for Norcool sine kjølehjørner, og i dem får du virkelig plass til alt du vil!

Med en familie som konsumerer mengder med melk, som har verpeglade høns, og meg som baker masse, er dette samarbeidet perfekt. Ja, hva gjør du egentlig hvis du har en kake som står på stettefat (og som trenger å stå i kjøleskap) og du har et vanlig kjøleskap? Jeg har skrevet om kjølehjørnet her på bloggen en gang før også. Det kan du lese her.

Norcool sine kjølehjørner er like store som 4-5 store kjøleskap og de er klassifisert i energiklasse A+. I år er jeg og kjølehjørnet med i produktkatalogen deres! Det synes jeg er skikkelig kult!

Du kan se hele katalogen her.

Fru Timian og kjølehjørne fra NorcoolFru Timian og kjølehjørne fra Norcool

 

 

Dette blogginnlegget er skrevet i samarbeid med Norcool

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *