Her får du plass til ALT!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Her får du plass til ALT!

Det gamle kjølehjørnet vi har har hatt hjemme har vært modent for utskifting i lang tid. Jeg innbiller meg at den har slukt strøm de siste 2 årene fordi det har vært masse kuldelekkasje rundt døren. Motoren begynte dessuten å skrante sånn at det plutselig var 15 grader noen morgener når vi sto opp. Og det er jo litt kjedelig når det ideelt sett bør være 4 grader i et kjøleskap.

Det var ikke aktuelt å gå tilbake til et vanlig lite kjøleskap. Til det lager jeg for mye mat og kaker som trenger et kaldt sted å være. Jeg ønsket dessuten å få et hjørneskap som var litt snillere på strømforbruket. Og det har jeg fått nå!

Verdens hyggeliste montør og snekker har vært hos meg, så nå står dette kjølehjørnet fra Norcool pent plassert på kjøkkenet!

Norcool sine kjølehjørner er like store som 4-5 store kjøleskap og de er klassifisert i energiklasse A+. I like!

Her får du plass til ALT!

Selv om jeg har masse inne i kjøleskapet nå, ser det egentlig litt tomt ut. Det er ikke noe mål i seg selv at det skal se fullstappet ut til enhver tid. Vi skal jo rekke å spise opp maten også!

Her får du plass til ALT!

Nederst har vi en flaskehylle med plass til 16 flasker.

Her får du plass til ALT!

Forholdsvis glade i melk!

Her får du plass til ALT!

Det er fine tråhyller på alle sidene. De er fine å ha f.eks salat og grønnsaker i. Det er iallfall det jeg har kommet frem til så langt.

Her får du plass til ALT!

PS! Det gamle kjølehjørnet vårt, som har vært ganske så rå på strømforbruket, var ikke et Norcool-skap.

Her får du plass til ALT!

Ta tran og hold deg frisk!

Her får du plass til ALT!

Mor i huset har plass for sine dyre kremer som venter på å bli brukt.

Her får du plass til ALT!

 

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Norcool. 

3 kommentarer til “Her får du plass til ALT!”

  1. Hei,
    Gratulerer med nytt kjølehjørne 🙂 men…..jeg trodde forrige regjering fikk gjennomslag for at private forbrukere ikke lenger skulle kunne få kjøpe kjølehjørner til sine hjem?? Hipp hurra om jeg tar feil, har kjølehjørne selv og gruer meg til det en dag sier takk for seg 😉

    • Hei Grethe!
      Gammeldagse kjølehjørner med aggregat, er ikke lenger godkjente. Når de endringene kom, gjorde Norcool om sine kjølehjørner, slik at de nå bruker kjøleskapsteknologi – og ikke aggregat – og er godkjente med sin energiklasse A+. Så hipp hurra for det!

  2. Strålende! Elsker romsligheten i kjølehjørnet mitt, ville være skikkelig nedtur å måtte greie seg med et alminnelig kjølekap igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon