Juleverksted

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Juleverksted

Det er jo egentlig bare mat jeg skriver om på denne mailen, men i dag gjør jeg et lite unntak – og dessuten er det med noen matbilder her også! Jeg har nemlig vært på juleverksted i kveld, og heldig som jeg er, holdes det årlige verkstedet i en blomsterbutikk! Helt genialt. Bente Ringsby som driver Ringsby gartneri og blomsterbutikk sammen med mannen sin åpner dørene en kveld sånn at vi kan gå rundt og plukke med oss og lage oss de advents- og juledekorasjonene som vi ønsker.

Her kommer noen stemningsbilder fra kvelden.

Juleverksted

Jeg drar med meg den samme halmkransen hver år, så bare binder jeg på nytt, frisk grønt. Jeg er fryktelig dårlig på navn på sånt, men grønt og fint er det. Ikke stikker det heller og det holder seg dessuten fint veldig lenge.

Juleverksted

Ferdig!

Juleverksted

Jorunn binder seg et fint hjerte.

Juleverksted

Bente har lagt frem fine bunker som det er bare å forsyne seg av. Her er annet fint grønt (som jeg heller ikke vet hva heter).

Juleverksted

Det er litt mye i bakgrunnen, så det kan være vanskelig å se det, men dette hjertet var skikkelig fint!

Juleverksted

Elin går rundt og samler insprasjon!

Juleverksted

Juleverksted

Det er Bente Ringsby som fikser og ordner og er så snill!

Juleverksted

Deilige lefser

Juleverksted

Og Vestlandslefser

Juleverksted

Julekaker og gløgg

Juleverksted

Epler og druer. Potteskjulere kan brukes til mye!

Juleverksted

Jeg lagde meg søte, fine mosekuler. Spent på å se om litt vannspruting holder dem freshe og fine fram til jul.

Juleverksted

En av pappas gamle spikerkasser ble adventstake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon