Sjekk ut det nye kjøkkenet mitt!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Sjekk ut det nye kjøkkenet mitt!

ENDELIG! Nå er det nye kjøkkenet i Matverkstedet mitt (nesten) helt ferdig – og jeg er SÅ fornøyd! Nå har jeg rukket å ha noen skikkelige matlagingsdager her, så jeg begynner å huske i hvilke skuffer jeg har plassert alle de ulike tingene mine, og jeg begynner å få følelsen av kjøkkenet. Kjøkkenviften mangler fremdeles og jeg må ha litt mer på veggene, men det kommer.

I det gamle Matverkstedet mitt hadde jeg Aubo-kjøkken, og det har jeg vært veldig glad i hele tiden, så det var veldig naturlig for meg å ta kontakt med dem nå da jeg skulle bygge opp et helt nytt kjøkken, for å høre om de kunne være interesserte i et samarbeid. Og jippi! Det var de!

LES MER! Her finner du HJEMMESIDEN TIL AUBO!

Jeg elsker dette klassiske, enkle, hvite kjøkkenet! Jeg elsker de store, romslige skuffene (også de med gjemte skuffer inni) og jeg elsker alle benkeplatene jeg har fått!

Marmor eller ikke marmor?

I det nye kjøkkenet har jeg en stor øy som er nesten tre meter lang. Og hvilken lykke! Der hvor jeg før nesten ikke hadde benkeplass, kan jeg nå breie meg lykkelig utover.

På denne øyen valgte jeg å ha en marmor look alike-plate i laminat, og jeg må innrømme at jeg var ganske så spent på hvordan den kom til å se ut. Ville den se plastikk ut eller ville jeg få godfølelsen? Og vet du hva?

Jeg fikk godfølelsen med en gang. Benkeplaten er superfin! Og den er god å jobbe på.

Har du planer om nytt kjøkken?

Hva slags kjøkken er det du drømmer om? Kanskje har Aubo akkurat det kjøkkenet du har sett for deg.

Klikk deg inn til AUBOs KJØKKENKATALOG her!

Aubo vet at mange (meg selv inkludert) synes det er vanskelig å planlegge og kjøpe nytt kjøkken. De har derfor laget et eget online univers hvor du finner inspirasjon, råd og veileding til alle prosesser inndelt i 4 trinn: Inspirasjon – Design & Planlegging – Levering & Montering – Livet på kjøkkenet.

LES MER! Her finner du AUBOs ONLINE UNIVERS

Det nye Matverkstedet mitt var et rent lagerbygg inntil jeg flyttet inn her. Det betyr at det har blitt lagt ned mye jobb fra elektrikere og rørleggere for å få alt på plass. Hvis du også skal gjøre om mye på kjøkkenet, må det kanskje en del profesjonelle håndverkere til. 

Her kan du sjekke ut HVILKE HÅNDVERKERE DU TRENGER!


Så lenge som Aubo visste hvilken koketopp jeg skulle ha, gjorde de klar benkeplaten slik at det var bare å senke koketoppen på plass.

Skapene er ferdige når de kommer

Jeg antar at mange av oss har vært gjennom et flatpakket kjøkken eller tre, og det skal jo sies at det er en ganske så luksusfølelse å få alle skapene ferdig monterte, levert på døren. Så er det bare å “knippe” skuffene på plass i de ferdigmonterte skinnene.

Nå gleder jeg meg bare til å stå time etter time å lage mat i det nye kjøkkenet mitt. Så får vi satse på at det også gir seg utslag i mange nye gode oppskrifter som kommer her på bloggen!

Se også Instagram-kontoen min for å se filmsnutter fra monteringen av kjøkkenet! Du finner meg som frutimian

LES MER: Her finner du oversikt over AUBO sine forhandlere i Norge!

 

Her kommer stemningsbilder fra det nye fine kjøkkenet mitt!

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et kommersielt samarbeid jeg har med Aubo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon