Hamburgere i lange baner!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Hamburgere i lange baner!

Vinimportøren Engelstad arrangerte i går hamburgerkonkurranse hvor 6 kokker var invitert til å delta. Her må det, fra damehold påpekes at det var dårlig med kvinnekvoten blant kokkene, men flinke til å lage burger, det var mennene. Burgerne ble selvfølgelig bedømt ut fra smak. I tillegg var både estetikken, presentasjonen og hvordan burgersmaken matchet rødvinen Gnarly Head, viktige faktorer i bedømmingen.

Hamburgere i lange baner!

Her er de 6 kokkene samlet før dyst. Jan Ivar Nykvist, Callum Sullivan,  Henrik Widerberg, Jakin Høie, Ole Pedersen og Tore Namstad

Hamburgere i lange baner!

Faren for å få kjeven ut av ledd er overhengende! Inni denne burgeren finner du både grillet ananas, grillet rødløk og grillede grønne tomatskiver. Nam!

Hamburgere i lange baner!

Det å trykke ned hamburgerkjøttet og lage en grop som dette i midten, er et godt tips når du lager din egen burger også. Kjøttet stiger opp igjen under steking, og når overflaten er jevn, er det på tide å snu burgeren.

Hamburgere i lange baner!

1. plassburgeren til venstre. Den til høyre er jeg jammen ikke sikker på hvor havnet på poenglista. Den var iallfall god! Oppskriften på den finner du her.

Hamburgere i lange baner!

Vinneren Jakin Høie, jobber som kokk på Graffi Grill & Bar i Trondheim. Godt fornøyd med egen innsats og, ikke minst, premien: Èn webergrill/røyker, diplom og 12 flasker Gnarly Head rødvin.

 

 

 

Ett kommentar til “Hamburgere i lange baner!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon