Saftige tomater

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Saftige tomater

Jeg har sådd mengder av ulike slag tomater her hjemme, men foreløpig går det heller dårlig med spiringen. Jeg tror jeg blir nødt til å så på nytt. I skikkelig jord denne gangen. I år prøvde jeg meg på slike tørkede torvputer som du bløtlegger, men jeg synes ikke de har fungert. Like greit å skylle på dem! De fikk mugg på seg, og alt ser litt trist ut.

Saftige tomater

Selv om spiringen hadde kommet skikkelig i gang, er det enda lenge til tomatsesongen i drivhuset. Så da får jeg drømme meg bort med disse, innkjøpt i går. De små cherrytomatene var dessverre veldig mye finere å se til enn å spise. De smakte ingen verdens ting. Men de ser utrolig gode ut, sa. Og med disse på kjøkkenbenken, trenger ikke jeg annen pynt.

Saftige tomater

Det fine fatet kjøpte jeg på Blom – vår lokale cafe og ting og tang-butikk her om dagen.

Saftige tomater

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon