Vi har fått oss ny cafe i Rakkestad! Og det er en aldri så liten hendelse når slikt skjer her på landet. Blom, er navnet, og det er Siri og Barbro som driver den kombinerte cafeen, bruktbutikken og ting og tang butikken. Jeg føler nesten at jeg sitter i stua hos venner når jeg slår meg ned i én av de gamle sofaene. Koselig.

Blom på landet

Barbro og Siri

Blom på landet

Blom på landet

Blom på landet

Enkel og dobbel cappuccino

Blom på landet

En enkel…..

Blom på landet

Blom på landet

Barbro serverer skikkelig sunn lunsj!

Blom på landet

Damene selger hjemmestrikkede ting også.

Blom på landet

Blom på landet

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

  1. Så artig å se pastasalaten jeg spiste til lunsj avbildet her på bloggen din 🙂 Fine bilder! Og en stor tommel opp for at Blom som tør å satse her i Rakkestad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *