Oppsummering av 2013!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Oppsummering av 2013!

Riktig godt nytt år, folkens! Jeg håper du har hatt en riktig bra jul hvor du har fått tid til å gjøre akkurat det du ville. Jeg har vært sent oppe på kveldene (nettene, rettere sagt), sovet lenge på morgenene (formiddagen, rettere sagt), vært sammen med venner og familie og spist masse god mat. Fikk aldri tid til å lese så mye i boka som lå fremme, klar til innhugg, men den går ikke ut på dato med det første, så da er det håp.

2013 har vært et veldig spennende år for Fru Timian. Noe av det aller beste, var å endelig flytte ut av kjøkkenet hjemme og inn i egne, fine lokaler. Jeg elsker å lage mat og skrive fra de nye lokalene mine. For 2014 har jeg store planer om både det ene og det andre fra disse lokalene, så følg med!

Her kommer en oppsummering av året som har gått!

Du kommer til den opprinnelige saken ved å trykke på den turkise teksten

Året startet med finalen i Det Norske Måltid. Jeg var matentusiasten på laget Østpå, og vi var med i finalen i Stavanger i starten av januar. Det var laget Nordpå som vant.

Oppsummering av 2013!

Stian – kokk, Marit – matentusiast og Stian – kjøttskjærer.

Disse fiskepinnene med remulade og pommes frites ble en av de mest leste matsakene på bloggen i fjor, og det er jo egentlig ikke rart, gode som de er. Dette er hva jeg kaller bonusmat. Mat som alle i familien elsker å spise – da er det en ren bonus å lage den.

Oppsummering av 2013!

 

De fleste av oss har vært der – barnebursdagsarrangering. Noen gruer seg, andre gleder seg. Sett bortsett fra én lettere halvkaotisk barnebursdag for en 6-7 år siden, synes jeg det er veldig morsomt å samle sammen en gjeng med unger til leker og god mat. Her viser jeg et forslag til barnebursdagsmeny som både en enkel å lage og som bruker å falle i smak hos unger.

Oppsummering av 2013!

 

Langpannekaka med bacon var også en av sakene med flest besøk i 2013. Husets 10-åring elsker å lage denne til resten av familien.

Oppsummering av 2013!

 

Det ligger flere utgaver av pizzanurrer ute på bloggen. Disse er med tomatsaus eller basilikumpesto. Skikkelig snadder!

Oppsummering av 2013!

 

De gamle klassikerne har en tendens til å få mange besøk, så også denne oppskriften på hjemmelagd lasagne. Den har jeg også fått veldig mange tilbakemeldinger på fra lesere som har lagd den med suksess mange ganger. Tusen takk til alle dere som sender meg mail, legger inn kommentarer på bloggen og på Facebook!

Oppsummering av 2013!

 

I 2013 hadde jeg et samarbeid med Idun Industri om å bake masse surdeigsbakst og for å komme i gang i det hele tatt startet jeg med å lage min egen surdeigsstarter.

Her er dessuten noen av favorittbrødene og opplevelsene fra surdeigsbakeåret.

Oppsummering av 2013!

Luftige ciabatta

Frokostrundstykker

Olivenbrød

På bakekurs i Lom

 

I april var jeg med Visit Denmark på Københavntur. Det ble tre dager med spising av all verdens godsaker. Deilig!

Oppsummering av 2013!

 

Love it! Love it! Love it! Dette er god mat, folkens! Saftige, panerte kyllingfileter med massevis av salvie sammen med sprøstekte potetbåter! Det er så godt! Sånn starter jeg blogginnlegget om disse kyllingsnitslene med salviesmør. Enkelt å lage og særdeles godt å spise!

Oppsummering av 2013!

 

I sommer ble det nye matverkestede mitt ferdig. Lykke!

Oppsummering av 2013!

 

Dette er definitivt én av mine favorittretter fra 2013 – helstekt kveite med smørsaus. Dette er festmat som er lett å laget. Den beste maten!

Oppsummering av 2013!

 

Stekt ostekake er bestandig en stor slager – så også denne med blåbærsyltetøy. Skikkelig god!

Oppsummering av 2013!

 

Her er noen av de andre favorittkakene fra 2013.

Oppsummering av 2013!

Pavlova med vaniljekrem og bær

Kvæfjordkake

Det beste av det beste – sjokolademakroner

Mørk sjokoladekake med marengslokk

Eplekake med vaniljekrem

Jeg håper  du har lyst til å være med meg inn i 2014 også! Tusen, tusen takk til alle dere som leser bloggen min!

3 kommentarer til “Oppsummering av 2013!”

 1. Hei Marit og godt nyttår.
  Når blir det evt.vinkurs hos dæ?
  Elsker og prøve forskjellig vin til mat og dessert.
  Det er så bra at du tar deg tid og lage mat,
  og dele dine kunnskaper med andre.
  Ha en fin kveld.:-)

 2. Hei Heidi!
  Jeg vet ikke helt når det blir vinkurs, men jeg kommer til å legge ut datoen så fort jeg vet.
  Så hyggelig at fiskepinnene er en suksess. Hele familein her også elsker dem. Focaccian også.
  En super kveld til deg også 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon