Jeg skal kokkelere på Smalhans!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Jeg skal kokkelere på Smalhans!

På St.Hanshaugen i Oslo ligger den ultrahyggelige og uhøytidige restauranten Smalhans. Hver dag mellom kl. 16 og 18 er det familieservering hvor de kun serverer dagens husmannskost – til den nette sum av kr 160 per person. Har du med barn, kan du bestille halve porsjoner. Dette er et strålende tilbud hvor du får supergod mat til en særdeles overkommelig pris.

Du kan lese mer om Smalhans her.

Innimellom har de gjestekokker som kommer og lager denne husmannskosten. Nå førstkommende torsdag er det jeg som er gjestekokk! Jeg gleder meg stort! Jeg skal lage og servere løksuppe med lettsaltet svineknoke, kikerter og byggryn.

Jeg skal kokkelere på Smalhans!

 

Det hadde værå så utrolig hyggelig hvis du som følger meg her på bloggen har lyst til å komme og spise! Hvis du nå bor alt for langt unna eller har en annen god unnskyldning for ikke å dukke opp, kan du jo lage suppa selv! Oppskriften finner du her.

Håper vi sees!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon