Betalt blogginnlegg

Hva har du bestandig liggende i kjøleskapet ditt? Hva er din hemmelige ingrediens? Sjampis, sjampinjong eller sitron? Det lurer jeg på, nysgjerrig som jeg er! Og nå lurer jeg på om du vil dele dette med meg.

Fortell meg hva din hemmelige ingrediens er og du kan vinne denne kjempefine blenderen fra Electrolux!

Hva har du i kjøleskapet ditt?

Så enkelt blir du med i konkurransen!

  • Send meg en mail med navnet på ingrediensen du bestandig må ha på lager i kjøleskapet. Send den til marit@frutimian.unitedbloggers.no!
  • Eller send meg et bilde på mail av ingrediensen. Send den til marit@frutimian.unitedbloggers.no
  • Eller skriv det på kommentarfeltet under her
  • Eller ta bilde av ingrediensen og legg det ut på Instagram. Instagrambildet må hashtages med både #secretingredient og #frutimian og du må ha en åpen profil.
Her kan alle veldig enkelt være med!

Konurransen avsluttes lørdag 5. juli. Vinneren får en Expressionist Blender fra den nye frokostserien til Electrolux. Du kan se mer om den her.

Jeg kommer til å lage en matrett med den hemmelige ingrediensen til vinneren. Retten blir presentert her på bloggen.

Hva har du i kjøleskapet ditt?

Her er kjøleskapet mitt på matverkstedet. Noen ganger er det nesten helt tomt, andre ganger skikkelig velfylt. Noen råvarer er det bestandig. Hva har du bestandig i ditt kjøleskap?

Hva har du i kjøleskapet ditt?

 

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Electrolux. 

Print Friendly, PDF & Email

Test 2

Test

Lesernes kommentarer

  1. Det jeg bestandig har i mitt kjøleskap er, løk, sitron,smør,melk og div frukt som skal ha det kjølig.

  2. Bestandig i kjøleskapet: Sennep, pepperrot, sursøt chilisaus, sylteagurk, parmessan, fetaost, smør, rømme og matfløte.

    Den «hemmeligste» av disse tror jeg må være pepperrot, som jeg bruker til i rømmedressing til laks.

  3. Soltørket tomat har jeg alltid. Brukes på pizza, i salater, i rundstykker og Focaccia

  4. Har alltid melk, kefir, rømme, fløte, egg, bremykt (smør), margarin, gulerøtter i kjøleskapet. Øvrige varer varierer, men basisen må alltid være der. 🙂

  5. Foruten de vanlige tingene som smør, melk, ost og egg….MÅ jeg alltid ha ananas, rød løk og creme fraishe! *nomnom* 😉

  6. Jeg har alltid egg, usaltet meierismør og lime i kjøleskapet… min hemmelige ingrediens er hvitvinseddik…. Den gjør en forskjell i mange retter!

  7. Jeg må alltid ha PEANUTTSMØR (!!) hvitløk, sennep fra bergbys, egg, kyllingskinke og i kjøkkenskapet må det være havregryn og proteinpulver

  8. Jeg har bestandig Løk – hvitløk – Fløte & Egg i mitt kjøleskap 🙂 Da har jeg alltid noe og lage, og masse smak 🙂
    Hemmelige ingredienser er Fish Saus & Oyster saus 🙂

    Med disse tingene kan jeg trylle frem masse godt 🙂

    Ønsker deg en super fin sommer. 🙂
    Hilsen fra Monica Karin

  9. Har alltid Dijon-sennep i kjøleskapet. Er man fransk, så er man fransk! Sennepen akkompagnerer de fleste lunsj- og middagsretter her i huset, og vi elsker den.

  10. Mandler 🙂 En håndfull mandel naturell som mellommåltid er topp, mandelmel er fantastisk som bunn i bakverk, mandelmelk er herlig alternativ til laktoseintolerante gjester, mandelsmør er nydelig som pålegg, brente mandler er godt til iskrem som dessert etc. Flust av muligheter med mandler!

  11. Dette har vi alltid; Løk, hvitløk, chili, lime, paprika, fetaost, oliven, meierismør, melk og 5 sorter frukt eller bær (druer, melon, blåbær, bringebær og kiwi). Og graddost og dansk leverpostei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *